vSRO Paylaşım New Pet ivysaur

Merhaba arkadaşlar sizlere blenderde oyundaki bir pet uzerine editlediğim pokemon ivysaur petini paylaşmak istiyorum isteyen indirip serverinde deneyebilir yada kullanabilir iyi gunler.
PET'e SES DOSYASI EKLENEREK GÜNCELLENMİŞTİR.
download linki Alttadır...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

obrigadooooooooooooooo

Merhaba arkadaşlar sizlere blenderde oyundaki bir pet uzerine editlediğim pokemon ivysaur petini paylaşmak istiyorum isteyen indirip serverinde deneyebilir yada kullanabilir iyi gunler.
PET'e SES DOSYASI EKLENEREK GÜNCELLENMİŞTİR.
download linki Alttadır...
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

thanks u

ama en azından bir hayalim vardı ve yıllarca uğraştım yaptım tek başıma .son hayalim iste silkroad'ı unrealde yeniden yapmak .efp dosyasıylada işim bitince oraya başlıcam uzun bir serüven beni bekliyor(bu arada bu video rekla

sana tek tavsiyem boş işlerle uğraşma benim gibi uzun vadede seni daha iyi yerlere getirebilecek işlerle uğraş mesela herşeyi sil ve c# a başka vsro 1.188 clean üzerinde birşeyler yapmaya çalış ilerle ve ayrıca böyle birşeyi satın almak istiyorsan 5k$ a bile dosyalarımı satmadım,ayrıca bu dosyaların paylaşılması son derece sakıncalı silkroadın biten itibarını dahada yerin dibine sokar bazı arkadaşların yaptıkları modeller ile oyunun alakası yok he ben çok iyi yapıyorum demiyorum ama en azından bir hayalim vardı ve yıllarca uğraştım yaptım tek başıma .son hayalim iste silkroad'ı unrealde yeniden yapmak .efp dosyasıylada işim bitince oraya başlıcam uzun bir serüven beni bekliyor(bu arada bu video reklam amaçlı değil,siledebilrisiniz)

projeden ne haber var hocam???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt