iSRO-R Çözüldü Npc İtem Görünmeme Ve Uniq Spawn Kapatma

sensiz00

.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Web sitesi
play-zeyra.com
Thread owner
1750863661207.png
npc item ekledim sonra client importladım ama npcde itemler görünmüyor npc programıyla kontrol sağladığımda görünüyor ama bide sağ tarafında otomatik toplu spawn olan titan uniqler gibi o spawn uniqlerini kaldırmak istiyorum

1750863661207.png npc item ekledim sonra client importladım ama npcde itemler görünmüyor npc programıyla kontrol sağladığımda görünüyor ama bide sağ tarafında otomatik toplu spawn olan titan uniqler gibi o spawn uniqlerini kaldırmak istiyorum
"spawnunigue_loc ve spawnunigue_all" komutlarından ötürü bunlar çalışmakta bunları veritabanınız üzerinden servislerini "0" yaptığınız doğrultu da spawnlanmayacaklardır.

Thread owner
@Thor yedek db kurdum bu sefer csro npc programını deneyim dedim bilgileri yazıp giriş yapıyorum npc işlemlerine tıkladığımda bu hatayı veriyor
1750869364695.png

Thread owner
1750871086267.png
bağlandı diyor ama npc işlemlerine tıklayınca hata veriyor nafizle denediğimde böyle bi problem vermiyor ama ondada isro-r için işlem yapılmıyor cevap veremiyorum mesaj atma süresi işletiyor forumda müsaitsen discorddan anydesk vereyim discord : largetr @Thor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt