vSRO Çözüldü npc itemleri blue kaldırma

goosebumps

.
.
Aktiflik: 13%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
kullandığım db'de npc itemleri sun+5 fb statlar %100 olarak veriyor birkaç querly buldum fakat magparam eksik, elinizde querly varmı veya nasıl yapacağımı anlatırmısınız

kullandığım db'de npc itemleri sun+5 fb statlar %100 olarak veriyor birkaç querly buldum fakat magparam eksik, elinizde querly varmı veya nasıl yapacağımı anlatırmısınız
Npcye full blue ekleme query kodun varsa o kodlarin hepsini 0 yaparak yapabilirsin ben telefondan yaziyorum pcde olsaydim atardim o mantikla yola cikabilirsin kardesim. İslem yapacagin tablo ise
RefScrapOfPackageItem

Oyla 0
Thread owner
anladım magparam numaralarını komple sıfırlayacagım, aynı işlemi .txt dosyasındada yapıp deneyeceğim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@İnternational söylediğin gibi magparam değerleri 0 yaptım daha sonra mediadada aynısını yaptım sorunsu oldu teşekkürler

peki iç değerlerini nasıl düzenleyebilirim onlarda %100 , 0 yapcam

aynı tablo üzerinde variance'yi düzenleyerek iç değerleri %0 yaptım tekrardan teşekkürler @İnternational

Oyla 0
anladım magparam numaralarını komple sıfırlayacagım, aynı işlemi .txt dosyasındada yapıp deneyeceğim

@İnternational söylediğin gibi magparam değerleri 0 yaptım daha sonra mediadada aynısını yaptım sorunsu oldu teşekkürler

peki iç değerlerini nasıl düzenleyebilirim onlarda %100 , 0 yapcam

aynı tablo üzerinde variance'yi düzenleyerek iç değerleri %0 yaptım tekrardan teşekkürler @İnternational
Rica ederim 🙂🙋

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt