vSRO Çözüldü NPC local overlap job exception!! : CServerProcessOverlap HATASI

toprak0956

.
.
Aktiflik: 3%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
BEYLER NPC KURARKEN BÖYLE HATA ALDIM DAHA ÖNCE KARŞILAŞMADIĞIMDAN NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM

Ekli dosyalar

• GAME.PNG
    GAME.PNG
    37.7 KB · Görüntüleme: 60
Npc eklerken programdaki media girdileri temizledin mi? Temizlemediysen aynı IDleri tekrar atar ikinci defa atar öncelikle yedeklerine dön ardından programdaki media klasörünü temizle tekrar eklemeyi dene aynı hatayı alacak mısın bakalım

Npc Group tabloları birbirinden referans alarak çalışırlar , muhtemelen bir tabloya veriyi fazla yada hatalı girdin , ID çakışması olarak görünüyor GroupCodenameleri Aynı STORE_ADI altında olmalı.

Thread owner
Sorunum cozuldu yeni baslayan arkadaslarima onerim en son npcleri ekleyin cunku npc ekledikten sonra dosyalari silerseniz eğer id çakışması oluyor npc uygulamasındaki media eklenecek dosyaları sildiğim için bir sonraki npc eklediğimde sunucu çöktü olarak gösteriyor @muslum1111
@iMonarch abilerime teşekküler çok yardımcı oldular

Sorunum cozuldu yeni baslayan arkadaslarima onerim en son npcleri ekleyin cunku npc ekledikten sonra dosyalari silerseniz eğer id çakışması oluyor npc uygulamasındaki media eklenecek dosyaları sildiğim için bir sonraki npc eklediğimde sunucu çöktü olarak gösteriyor @muslum1111
@iMonarch abilerime teşekküler çok yardımcı oldular
Bu tür yardım konularında bu şekilde son işlemlerini yazarsan daha çabuk sonuç bulabiliriz birdahakine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
vsr vsr0 vsro
Geri
Üst Alt