vSRO Paylaşım NPC (Nazif) Yeni

Have a nice forum everyone,
After examining and tinkering with the source code a bit, I updated the itemmall tab of the program and created a menu to add a new tab.
Let me explain briefly: New tabs we add to Item Mall are automatically generated and added. I've also created a menu to add tabs to RefShopTab, so you can add them from there. I can't upload images from the program right now; I don't have the availability.

CORRECTION;
I provided SQL code to run the program. It added a new column to the table, and the program pulled the names from that column. I later realized that GameServer was giving an error because the table had too many columns. To fix this, I had it save the names to a JSON file. I updated the links and added the images.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Virus Total

1754238617066.png
1754238641720.png
Good Job

Herkese iyi forumlar arkadaşlar,
Kaynak kodlarını biraz inceleyip kurcaladıktan sonra programın itemmall sekmesini güncelleyip yeni tab eklenmesi için menü oluşturdum.
Kısaca şöyle açıklayayım Item Mall'a yeni eklediğimiz sekmeler otomatik çekilip eklenir RefShopTab'a sekme eklenmesi için de menü oluşturdum oradan da sekme ekleyebilirsiniz. Programdan şu an görsel atamıyorum müsaitliğim yok.

DÜZELTME;
Programın çalışması için bir sql kodu vermiştim tabloya yeni sütun ekliyordu ve program o sütundan isimleri çekiyordu. Sonradan fark ettim ki GameServer tabloda fazla sütun olduğu için hata veriyordu. Bunu düzeltmek için isimleri bir json dosyasına kaydetmesini sağladım. Linkleri yeniledim ve görselleri ekledim.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Virüs Total

1754238617066.png
1754238641720.png
Teşekkürler

Kaynak kodlarını biraz inceleyip kurcaladıktan sonra programın itemmall sekmesini güncelleyip yeni tab eklenmesi için menü oluşturdum.
Kısaca şöyle açıklayayım Item Mall'a yeni eklediğimiz sekmeler otomatik çekilip eklenir RefShopTab'a sekme eklenmesi için de menü oluşturdum oradan da sekme ekleyebilirsiniz. Programdan şu an görsel atamıyorum müsaitliğim yok.

DÜZELTME;
Programın çalışması için bir sql kodu vermiştim tabloya yeni sütun ekliyordu ve program o sütundan isimleri çekiyordu. Sonradan fark ettim ki GameServer tabloda fazla sütun olduğu için hata veriyordu. Bunu düzeltmek için isimleri bir json dosyasına kaydetmesini sağladım. Linkleri yeniledim ve görselleri ekledim.

Virüs Total

1754238617066.png
1754238641720.png
harikasın

Happy forums everyone, friends,
After examining and tampering with the source codes a little, I updated the itemmall tab of the program and created a menu to add a new tab.
Let me briefly explain that the tabs we have just added to Item Mall are automatically pulled and added. I created a menu to add tabs to RefShopTab, you can add tabs from there. I can't post images from the program right now, I'm not available.

CORRECTION;
I gave the program an SQL code to run, it added a new column to the table and the program pulled the names from that column. Later I realized that GameServer was giving an error because there were too many columns in the table. To fix this, I had him save the names in a json file. I refreshed the links and added the images.

*** Confidential text: cannot be quoted. ***

Virus Total

1754238617066.png
1754238641720.png
there is no translation?

DÜZELTME;

Virüs Total

1754238617066.png
1754238641720.png
teşekkürler

Tab ekleme calisiyor bı arkadaşa denemiştim sadece txt dosyasında sıkıntı var onun yerine db to media yaptiriyoruz onuda duzenlersen iyi olur @skyrage33

elinize saglık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

elinize saglık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

DÜZELTME;

Virüs Total

1754238617066.png
1754238641720.png
tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar