vSRO Çözüldü Npcden pot alırken dc hatası ctrl ile

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baysal41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baysal41

.
Aktiflik: 1%
50 mesaj
Thread owner
Birtürlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim npc programıyla ekledim sql düzenledim sildim ekledim herşeyi yaptım sorun sadece vigorda manuel aldığımda sorun yok 1 tane değil ama 50 lik veriyor ctrl ile aldığımda direk dc veriyor oyuna girdiğimde 250 tane vermiş oluyor düzeltemedim lütfen yardımcı olurmusunuz 🙋🏻‍♂️

Birtürlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim npc programıyla ekledim sql düzenledim sildim ekledim herşeyi yaptım sorun sadece vigorda manuel aldığımda sorun yok 1 tane değil ama 50 lik veriyor ctrl ile aldığımda direk dc veriyor oyuna girdiğimde 250 tane vermiş oluyor düzeltemedim lütfen yardımcı olurmusunuz 🙋🏻‍♂️
DBtoMedia ile itemdata txtleri çıkarıp mediaya atın. Sorununuz stack ile ilgili.

Oyla 0
Arkadaş, DC sorununu nasıl çözdü bilmiyorum ama RefScrapOfPackageItem tablosunda Data kısmı 50 idi.. 1 yapılınca 1 tane alınan item 1 olarak geliyor artık. DC sorununu çözmüşsen paylaşırsan seviniriz @baysal41

Oyla 0
Thread owner
çözdüm :)

ilk kontrol ettim herşeyi RefObjCommon da price fiyatları yanlıştı düzelttim RefScrapOfPackageItem de diğer potları inceledim ve 50 yi 1 yaptığımız data yı 0 yaptım media yada patchledim sıfır sıkıntı herkese kolay gelsin :)

Oyla 0
Data 0 olduğu zaman alınacak itemin o anki max stack değeri kaç ise gold miktarı uyuyorsa hepsini birden verir. Mesela data 50 yaptınız ama stack değeri 100 idi. Size 50 li olarak satış yapar.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt