Paylaşım Orjinal Vietnam Silkroad Giriş Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kova47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kova47

.
1 Mesaj
Thread owner

Arkadaşlar girişte sürekli olarak bu hatayla karşılaşıyorum. Yeni bir hesap açsam da bu değişmedi. Sürekli aynı hatayı veriyor. 2019da birkaç arkadaşımız phbottan giriş sağlıyormuş. Ben de phbottan giriş yapmayı denedim. Onda da aynı hatayı aldım. Oyun yurt dışına kapandı denmişti. Fakat 2 ay önce girebiliyordum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

Oyuna yeni üyelik alıp deneme yaptım ve yine aynı hatayı veriyor. Türkiye IP üzerinden giriş yaptığım için otomatik banmı atıyor anlamadım.Vietnam SRO Türkiye'ye kapalı mı?
Türkiye üzerindende olabilir volumeid hdd seri numarası vs gibi şeylerde olabilir önce modeme restart çek ardından burdaki işlemleri yap

pc reset at tekrar bak değişmiş mi sonra gir silkroad' a

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Eski job 3 sistem var. O saçma skill efektleri yok eski sistem herşey ve resmi bir server.
Con đường tơ lụa Bende bunu buldum buda aynımı ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Silkroad Server Capacity | ProjectHax.com Server da kaç online var burdan bakabilirsiniz.

Arkadaşlar girişte sürekli olarak bu hatayla karşılaşıyorum. Yeni bir hesap açsam da bu değişmedi. Sürekli aynı hatayı veriyor. 2019da birkaç arkadaşımız phbottan giriş sağlıyormuş. Ben de phbottan giriş yapmayı denedim. Onda da aynı hatayı aldım. Oyun yurt dışına kapandı denmişti. Fakat 2 ay önce girebiliyordum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

dostum block yemisin normal clientten giriyormu bir dene ip degistir olmadi google de arastir mac adresi degistirme vs vs yontemler var onlari da dene

bende bugün girmeye çalıştım ilk kez deniyorum, yeni üyelik aldım vs. Aynı uyarıyla karşılaştım. Çözümünü bilen/bulan var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt