vSRO Çözüldü oto ekipman npc satış fiyatı

bsilkroad

.
Aktiflik: 4%
1 Mesaj
Web sitesi
www.old-bsilkroad.com
Thread owner
merhaba sabahtan beri ne denediysem olmadı oto ekipman ayarlı fakat bu oto ekipmanda verilen sun itemleri npc sattıklarında gold bug olusuyor yani free elde edip 2m gibi bir fiyata satıyorlar yapmak istediğim olay da oyundaki tüm sox itemlerin 1gold a satılması bunun için yardımcı olabilecek varmı formdaki tüm konuları okudum bulamadım

Çözüm
_OnNPCBuyComplete_EDIT, _OnNPCBuyRequest_EDIT, _OnNPCSellComplete_EDIT ve _OnNPCSellRequest_EDIT... MaxiGuard içerisinde bu prosedürler mevcut. Bunları inceleyerek bir şeyler yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Thread owner
e
Al sat bugu kontrolünü yaptınmı
evet yaptım npcde sos item yok clean item var onu giydiğimde oto ekipmana basıp sun item alabiliyorum o sun u da sattığımda 2m gibi bir gold veriyor küsüratlı tabi bende kısa yolu tüm sox itemlerin satışını 1gold yapmakta buldum ama bu işlem cok uzun surecek bu yuzden illaki bir kısa yolu vardır diye düşündüm

Oyla 0
İlgili itemlerin sell price değerlerini 1 gold olarak güncelleyin ve dbtomedi ile cıkartıp patch atın

Oyla 0
Hayır patch atmazsanız ve restart atmazsanız böyle bir şey mümkün değil. Ha, guard'ın böyle bir imkan sağlıyorsa bilemem ama itemdata_xxxx dosyalarını patch atın

Oyla 0
Thread owner
Hayır patch atmazsanız ve restart atmazsanız böyle bir şey mümkün değil. Ha, guard'ın böyle bir imkan sağlıyorsa bilemem ama itemdata_xxxx dosyalarını patch atın
peki ya bu auto ekipman prosedürümü sadece sox itemlerde upgrade yapmasını yapabileceğim bir veri varmıdır npc de sox yok clean var clean ı uplayıp sox alıyorlar direk sox u upgrade izin verirsem bu sekılde olur diye düşünüyorum

Oyla 0
NPC'ye müdahale eden bir prosedür mevcutsa, prosedür ile istediğiniz gibi biçimlendirebilirsiniz. MaxiGuard'da böyle bir prosedür vardı

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt