vSRO Çözüldü Oyun İçindeki Bütün Yazılar 0 Görünüyor

InFlames

.
.
Aktiflik: 17%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
1732554453353.png

Kguard kurulum sonrası bu şekilde oldu daha önce yaşayan olmuşmuydu çözümü nedir.
Alttaki txt dosyalarını bıraktım tek tek elle olmuyor uzun sürecek o şekilde bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

Ekli dosyalar

Çözüm
1732554453353.png

Kguard kurulum sonrası bu şekilde oldu daha önce yaşayan olmuşmuydu çözümü nedir.
Alttaki txt dosyalarını bıraktım tek tek elle olmuyor uzun sürecek o şekilde bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
Ömer hocama bu konuda söylemiştim herkes isro client yapmak yada kullanmak istemeyebilir sitede paylaşılan isro uyumlu sana atığım vsro için girebilirsin sorun sro clientin uyumsuzluğu
Thread owner
sro_client ve sro_vt_account değiştirmen yeterli diğer türlü tabları notepad++ den yapardım fakat hepsine farklı şeyler yapılmiş tek tek uğraştırır ondan sro_client ve accountu uyumlu bir şeyle değiştimen yeterli tek tek tabla uğraşmaktansa
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu database 130 cap rectos db sinede benziyor sanki kanka
Çözüldü olarak güncelliyorum #
Unutmuşum hocam çözüldü olarak işaretlemeyi teşekkür ederim

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt