Discord RPC Olayı nedir oynadığınız bir oyuna girince discordda oynuyor olarak yansıtma olayıdır rpc olayı
sro içinde bu çeşitli olabilir
çar isim çar level çar bulunduğu map gibi
Örneğin =
Merhaba arkadaşlar aylardır rpc olayını istedim mesaj atmadığım kimse kalmadı guard yapımcıları panel yapımcıları vs vs hiçbiri yardımcı olmadı dedim bari yardımcı olmuyon source vermiyorsun client api vereyim derleyip dll verirmisin kullanayım dedim onuda yapmadılar bundan sonra yabancı bir arkadaşa mesaj attım çok güzel bir özellik kendi silkroad serverimdede kullanmak isterim dedi ve yapmaya başladı bugün itibariyle bitirdi
Char ismi göstermesi
char level göstermesi
char bulunduğu map yazması
char guild göstermesi gibi özellikleri mevcuttur
Paylaşmayanlara inat yardımcı olmayanlara inat paylaşımdır
Sürekli Güncelleme Getireceğini söylemiştir .
Credits = @JellyBitz
Source =
sro içinde bu çeşitli olabilir
çar isim çar level çar bulunduğu map gibi
Örneğin =

Merhaba arkadaşlar aylardır rpc olayını istedim mesaj atmadığım kimse kalmadı guard yapımcıları panel yapımcıları vs vs hiçbiri yardımcı olmadı dedim bari yardımcı olmuyon source vermiyorsun client api vereyim derleyip dll verirmisin kullanayım dedim onuda yapmadılar bundan sonra yabancı bir arkadaşa mesaj attım çok güzel bir özellik kendi silkroad serverimdede kullanmak isterim dedi ve yapmaya başladı bugün itibariyle bitirdi
Char ismi göstermesi
char level göstermesi
char bulunduğu map yazması
char guild göstermesi gibi özellikleri mevcuttur
Paylaşmayanlara inat yardımcı olmayanlara inat paylaşımdır
Sürekli Güncelleme Getireceğini söylemiştir .
Credits = @JellyBitz
Source =
Gizli metni görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz. Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz.
Ücretli Üyelikler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.