vSRO Çözüldü Pc Limit:2 Stall Char Limit:1 Olarak Ayarlama (Maxiguard) Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan ?

Bartu

C#’ın cümleleri benden, noktalı virgülleri sizden.

Developer
.
Aktiflik: 52%
Çırak 500 mesaj
Thread owner
Yani toplam 3 karakter girebiliyor. Stall karakter için bir limit eklemem gerekli. Aslında mantığını anladım, fakat yaparken tereddüt ettim. Çok fazla log tutturacak bir işlem de yapmak istemiyorum. 3. karakter girdiğinde, 1 dakika içinde stall açmazsa oyundan atsın mantığıyla bir şey yapmayı düşünüyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek ya da "Mantığı şöyle yaparsan iyi olur" diyebilecek bir kişi var mı?

Durumsallardan Aynı enigmaya ait 2 den fazla kullanıcı varsa xxx yyy block lu olsun gibi bir durumsal oluşturulabilir

Oyla 0
Thread owner
Durumsallardan Aynı enigmaya ait 2 den fazla kullanıcı varsa xxx yyy block lu olsun gibi bir durumsal oluşturulabilir
Teşekkür ederim brom yarın dediğini deneyeceğim sonucu paylaşırım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

stal durumunu denetleyecek bir durumsal yok durumsallarda mecbur prosedüre döneceğiz

Oyla 0
Maxiguardın Limitlendirme Regionundaki algoritmasında Pc Limit desteği varsa ise eğer Town regionlarının genelini tek bir Queryde önce topla.
Buraya özel Pc Limiti 3 yap , diğer regionlarda 2 town regionlarında 3 olucak şekilde ayarlamalısın.
Bu koşulda 2 karakter ile önce towndan çıkmayı dene sorun yaratmaması lazım 2 ye kadar , 3cü karakter dışarıya adımını attığında yada teleport vs olduğunda otomatikmen DC Yemesi gerekiyor.
Bunu daha önceki projelerimde yapmıştım , kullanışlı bir sistemdir , tavsiye ederim.

Oyla 0
Thread owner
Maxiguardın Limitlendirme Regionundaki algoritmasında Pc Limit desteği varsa ise eğer Town regionlarının genelini tek bir Queryde önce topla.
Buraya özel Pc Limiti 3 yap , diğer regionlarda 2 town regionlarında 3 olucak şekilde ayarlamalısın.
Bu koşulda 2 karakter ile önce towndan çıkmayı dene sorun yaratmaması lazım 2 ye kadar , 3cü karakter dışarıya adımını attığında yada teleport vs olduğunda otomatikmen DC Yemesi gerekiyor.
Bunu daha önceki projelerimde yapmıştım , kullanışlı bir sistemdir , tavsiye ederim.

evet bunu düşünmüştüm stall mantığı yerine region olarak yapma 3 sehirin regionunu girip 2 chardan birisi region dısına cıkarsa 1 dakika sonra dc yedirme olarak durumsallardan ayarlamaya bakacağım fakat durumsallardan ayarlanmayacak gibiyse prosedür olarak deneyeceğim bu mantığı ama stall durumunu denetleyen bir tablo bulsam gerisi kolay aslında
önce dediğin gibi deneyeceğim olursa duruma göre bilgilendiririm teşekkürler

Oyla 0
Operation = 70 kurulduğunu 71 ise kapattığını gösterir
Kullanarak yapabilirsin sorgulamayı

evet bunu düşünmüştüm stall mantığı yerine region olarak yapma 3 sehirin regionunu girip 2 chardan birisi region dısına cıkarsa 1 dakika sonra dc yedirme olarak durumsallardan ayarlamaya bakacağım fakat durumsallardan ayarlanmayacak gibiyse prosedür olarak deneyeceğim bu mantığı ama stall durumunu denetleyen bir tablo bulsam gerisi kolay aslında
önce dediğin gibi deneyeceğim olursa duruma göre bilgilendiririm teşekkürler

Oyla 0
Bu
MaxiGuard_User---hwidlist_V2 tablosunu kullanarak aynı hwid id ve ip limit kullanılan 3 char giriş yaptıysa 1 charın lastesregionu 25000, vs vs town bölgelerini yazdım eğer 3 chardan 1 i o bölgede değilse disconnet yedirmek için aşağıdaki prosedürü execlettim
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
15 saniye delay hakkı verdim notice geçirdim
Problem Çözülmüştür, Fikir Veren Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum Tekrardan...
Bu şekilde girişte direk 3. Char girebiliyormu girdikten sonra regionu kontrol ediyor beriltilen konumda değilse dc mi atıyor

Oyla 0
Thread owner
evet 3 char giriyor lastest region belirtilen konumda değilse o verdiğim exec kodu charı disconnetletiyor

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt