vSRO Çözüldü Pet Skill Alındığında Pasif Skill’leri Aktif Gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vynn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    action

Vynn

.
.
Aktiflik: 20%
Şovalye 500 mesaj
Özel Başlık (Postbit)
Silkroad Online
Thread owner
Pet skill açıldığında, action bölümünde daha önce eklenmiş olan fakat pasif (ölü) durumda görünen skill’lerin aktif hale gelmesini istiyorum.
Şu anda bu skill’leri action kısmına ekledim ancak pet skill satın alındığında veya basıldığında herhangi bir aktiflik durumu görünmüyor.

Amacım şu:
Pet skill alındığı anda, ilgili skill’in aktif olduğunun görsel olarak anlaşılması.
Örneğin en baştaki pet skill satın alındığında, bu skill’in action kısmında aktif / açık şekilde görünmesi gerekiyor.

Kısaca; pet skill basıldığında, bağlı olduğu skill’lerin pasif durumdan çıkıp aktif hale geçmesini ve bunun arayüzde net şekilde gösterilmesini istiyorum.

1770495334252.png

Çözüm
Evet ben bir kaç servera yaptım bunu, dll/filter yardımı şart. Biraz da fazla özelleştirilmiş bir sistem olduğu için guarda özellik olarak entegre etmek hayli zor.
Devkitte var mı bilmiyorum varsa da bu şekilde değildir elbet bende çoğu class yok genelde raw asm çalışıyorum ama o eklenen iconları değiştirme fonksiyonunu paylaşayım:

C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Hocam selamlar, Action alanında ddj değişmiyor bildiğim kadarıyla anlık olarak diyeyim en azından bu sanırım dll yöntemi ile özel bir yöntem planlanabilir. Yine de merak ediyor ve takip ediyor olacağım konuyu..

Oyla 0
Thread owner
Hocam selamlar, Action alanında ddj değişmiyor bildiğim kadarıyla anlık olarak diyeyim en azından bu sanırım dll yöntemi ile özel bir yöntem planlanabilir. Yine de merak ediyor ve takip ediyor olacağım konuyu..
Şu anda bu sistem X server’da mevcut ancak bir türlü çözemedim.

Oyla 0
@Bartu @Thor Hocam bu konuda düşünceleriniz nedir eğer ki böyle birşey yapılabilirse ki mevcut olduğu ortada ne gibi bir yöntem olabilir bende merak içindeyim şuan yapılırsa güzel bir sistem olacağını düşünüyorum ev interneti nedeniyle erişimim sadece Bilgisayar üzerinde vsro ve vsupload olduğu için pek bakamıyorum :)

Oyla 0
Bir bilgim yok yanıltmak istemem demin Wp den sw acanlardan birine Denemek için Bi arkadaşa yaptim oldu video atmasını bekliyorum

Oyla 0
Var olan x oyunu gönderebilirse gerekli kısımları yol izlenebilir işi biraz da olsa kolaylaştıracağını düşünüyorum

Oyla 0
Aslında olabilir de ilk başta kontrol kısmında Walk/Run olayı gibi düşününce. Ama item olarak txtden SQL veri göndermek lazım diye düşünüyorum

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt