vSRO Çözüldü PetSkill, White Wolf (Beyaz Kurt) skillerini bulamadım. :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dragon

.
Aktiflik: 3%
Thread owner
Değerli arkadaşlar...
Bütün silk petlerinin skillerini bulup üzerinde editler yaptım ateş ediyorlar fakat white wolf'ün (Beyaz Kurt) skillerini bir türlü bulamıyorum. Itemmallda ekli, fiyatı da düzenledim.. konsoldan çıkarıp kullanabiliyorsun da.. ama skilleri yok reffskill tablosunda. Bu konuda yol gösteriren biri olursa sevinirim.

dostum öncelikle

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Yukarıdaki kodu okuttuktan sonra karşımıza gelen satırın Desc2_128 isimli sütun içerisinde 'SKILL_PETSKILL' buna benzer bi kod olacaktır bu kodu kopyala.

koplayadağın kodu bu query ile okut

Kod:

Şimdi karşımıza gelen satırda ID sütun değerini _RefSkill tablosunda buluyoruz. İstediğin edit işlemlerini bu şekilde yapabilirsin yukarıdaki kodlarla tüm petlerin skillerini bulabilirsin.

Oyla 0
Thread owner
dostum öncelikle

Kod:

Yukarıdaki kodu okuttuktan sonra karşımıza gelen satırın Desc2_128 isimli sütun içerisinde 'SKILL_PETSKILL' buna benzer bi kod olacaktır bu kodu kopyala.

koplayadağın kodu bu query ile okut

Kod:

Şimdi karşımıza gelen satırda ID sütun değerini _RefSkill tablosunda buluyoruz. İstediğin edit işlemlerini bu şekilde yapabilirsin yukarıdaki kodlarla tüm petlerin skillerini bulabilirsin.
Konuya ilgin için teşekkür ederim...

İlk queryi okuttuktan sonra Desc2_128 içinde "xxx" olduğunu gördüm. Öte yandan Desc1_128 dolu fakat common kodu var..
Sanırım burada beyaz kurt gri kurdun skillerini kullanıyor ve o sebeple bulamıyoruz. Beyaz kurdun klonu var fakat arızalı.. Ne 40 lvden sonra büyüyor ne de skill efektleri mevcut.
Gri kurda skill eklemeyip npcde gold karşılığı tutmak istiyorum öte yandan beyaz kurda KB skill ekleyip itemmalda satmak niyetindeyim..

Ben aramayı bununla da yapıyorum ama nafile, beyaz kurt yok ortada :)

Kod:

Bakıcaz biraz daha uğraşalım...

Çok teşekkürler yorumun için.

Oyla 0
Petlere skill ekleme konusu varmı
Atıyorum oyun 110 Cap ise petin 110 skillini bulup skill param programıyla ilglili skillere ulaşır eklersin. SkilldataENC leri media'ya atmana da gerek yok böylelikle kimse çalamaz. Denendi. Ayrıca bu skilleri txtdata_object de TTDESC kısmınadaki açıklamaya da yazarsan oyuncu da görür. mesela 110 Lv. Skill Division %10 probability

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt