vSRO Çözüldü Petten ve envanterden elixir adet düşüyor

Erkan HANÇER

[GM]Casper

.
Aktiflik: 7%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Selamünaleyküm Vsro ailesi, serverda yaptığım işlemleri test ederken bir şey fark ettim, pette elixirler çoktu GS reset attım 1 adete düşmüş, neden böyle oluyordur, yardımcı olur musunuz?
Saygılar.

hata.png

Çözüm
Konu hakkında bilgim yok merak ettiğim için soruyorum bot eşyaları petten çantaya çantadan da depoya veya npc ye satmış olabilir mi ? mesela SRO_VT_LOG databasesinden logların kontrolünü sağladınız ? eşyalara tam olarak ne oldugu oradan belli olacaktır
Yok usta, gözümün önünde olan bi olay, drop rate değiştirdim gs reset attım stackler 1 oldu, şimdi @EfsaneSro ustamın söylediğini yaptım yine aynı.
Bu elixirler NPC'dede mevcut, bu soruna etken olabilir mi?

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

EK BİLGİ; Komut ile elixir çıkarttığımda pet topladıktan sonra gs res attığımda adetlerde sorun yok, ama moblardan topladığı elixirlerde stack 50 yaptıysa gs res atınca 1 oluyor ama karakter ile komutla toplattığım zaman gs res atınca...
İşlemci kaynaklı geç veri aktarılıyordur
svyi kapatırken ( nasıl açarken en son gs kapatıyorsan tam tersi ilk gs sonra shard vb terse dönük kapat. )

Oyla 0
Thread owner
İşlemci kaynaklı geç veri aktarılıyordur
svyi kapatırken ( nasıl açarken en son gs kapatıyorsan tam tersi ilk gs sonra shard vb terse dönük kapat. )
2 saat bottaydı, 2 saat geç aktarma olur mu?
çünkü 250 küsür elixir vardı ve sadece restart attim gs, tekrar giriş yaptığımda tüm elixirlerden 1 adet vardı, üstadım söylediklerin hala geçerli mi?

Oyla 0
Konu hakkında bilgim yok merak ettiğim için soruyorum bot eşyaları petten çantaya çantadan da depoya veya npc ye satmış olabilir mi ? mesela SRO_VT_LOG databasesinden logların kontrolünü sağladınız ? eşyalara tam olarak ne oldugu oradan belli olacaktır

Oyla 0
Thread owner
Yok usta, gözümün önünde olan bi olay, drop rate değiştirdim gs reset attım stackler 1 oldu, şimdi @EfsaneSro ustamın söylediğini yaptım yine aynı.
Bu elixirler NPC'dede mevcut, bu soruna etken olabilir mi?

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

EK BİLGİ; Komut ile elixir çıkarttığımda pet topladıktan sonra gs res attığımda adetlerde sorun yok, ama moblardan topladığı elixirlerde stack 50 yaptıysa gs res atınca 1 oluyor ama karakter ile komutla toplattığım zaman gs res atınca stack 1e düşüyor, karakter mobtan düşen elixirleri topladığında gs res attığımda yine adet düşüyor.
Return attıktan sonra gs res atınca sorun olmuyor elixirler duruyor

Çözüm; acemiliğimden kaynaklı, servere reset atarken guarddan atmıyordum, itemlerin adedinin azalma sebebi buymuş, ilk baş guarddan reset, 15sn sonra gs reset yapıldığında sorun yaşamadım, teşekkürler.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt