vSRO Paylaşım Pikachu,squirtle ve charmander grab pet

Forumda baktım ve bu dosyalar silinmiş yada eksik eklenmiş bende bu dosyaları siz arkadaşlarım için düzeneyip paylaşmak istedim içinde Particles efecti bile vardır buyrun full hali ile Pikachu,squirtle ve charmander grab pet

Dowload link:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

zsjzbzh.gif

3t8j140.gif

8gxqmo2.gif
teşekkürler

Forumda baktım ve bu dosyalar silinmiş yada eksik eklenmiş bende bu dosyaları siz arkadaşlarım için düzeneyip paylaşmak istedim içinde Particles efecti bile vardır buyrun full hali ile Pikachu,squirtle ve charmander grab pet

Dowload link:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

zsjzbzh.gif

3t8j140.gif

8gxqmo2.gif
teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

data dosyası eksik .s

Thread owner
teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

data dosyası eksik .s
hiç bir dosyası eksık degil kendi serverimde denemiştim hepsini eksiksiz ekledim ve burda dosyaları ceken kısıler eksik felan demeyıpde sen gelıp eksık demen tuhaf hanı yanı demekkı sorun sende kardesım bu kadar insan simdiye kadar cekmıs dosyayı eklemıs hıc sorun yok tek sendemı var guzel kardesım ozaman sende bisey var yanlıs eklıyorsun

hiç bir dosyası eksık degil kendi serverimde denemiştim hepsini eksiksiz ekledim ve burda dosyaları ceken kısıler eksik felan demeyıpde sen gelıp eksık demen tuhaf hanı yanı demekkı sorun sende kardesım bu kadar insan simdiye kadar cekmıs dosyayı eklemıs hıc sorun yok tek sendemı var guzel kardesım ozaman sende bisey var yanlıs eklıyorsun
Şöyle Söyleyim eksik olmasından kastım Sadece sorunsuz çalışan

Pikachu eklemeyi bilmiyorsam onunda çalışmaması gerekirdi . ne paylaştıysan aynı sekilde ekledim .​

squirtle direk crash veriyor. datası eksik.​

charmander küçük bir icon problemi mevcut.​

neyse siz haklısınız ben salağım bugün başladım bu işe . yinede teşekkürler.

Thread owner
Şöyle Söyleyim eksik olmasından kastım Sadece sorunsuz çalışan

Pikachu eklemeyi bilmiyorsam onunda çalışmaması gerekirdi . ne paylaştıysan aynı sekilde ekledim .​

squirtle direk crash veriyor. datası eksik.​

charmander küçük bir icon problemi mevcut.​

neyse siz haklısınız ben salağım bugün başladım bu işe . yinede teşekkürler.
kaba tavır kulanıpta hem kendıne hakaret edıp hemde benı haklı cıkarmaya calısma kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar