vSRO Çözüldü PK2 Blowfish

silkroadhakkinda

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Pk2 içerisindeki blowfishi buldum. Pk2'i pk2 tool ile açabiliyorum fakat pk2 tools ile açtığımda üzerinde hiçbir değişiklik yapamıyorum. Diğer media veya dataları açmaya çalıştığımda onlardada aynı durum var sanırım kullandığım programda sıkıntı var. pk2 araçları ile denediğimde 169841 şifresi olduğu için o program açmıyor invalid blowfish uyarısı alıyorum, bir önceki konuda media pk2 defrag yap önerisi geldi ama defrag uygulaması bulamadım..CCCleaner'in defrag programını kullandım oda işe yaramadı önerisi olan var mı ?

Thread owner
Pk2 exe'ye atmaya çalışıyorum ama hiçbir eylem yok. Exe'de bir tuşa basın diyor basıyorum direk kapatıyor

Oyla 0
Çözüm
Pk2 içerisindeki blowfishi buldum. Pk2'i pk2 tool ile açabiliyorum fakat pk2 tools ile açtığımda üzerinde hiçbir değişiklik yapamıyorum. Diğer media veya dataları açmaya çalıştığımda onlardada aynı durum var sanırım kullandığım programda sıkıntı var. pk2 araçları ile denediğimde 169841 şifresi olduğu için o program açmıyor invalid blowfish uyarısı alıyorum, bir önceki konuda media pk2 defrag yap önerisi geldi ama defrag uygulaması bulamadım..CCCleaner'in defrag programını kullandım oda işe yaramadı önerisi olan var mı ?
kardeşim ne yaptığını iyi açıklarsan yardımcı olabilirim anydesk verirsen'de harika olur bu şekilde anlaşalım daha makul olur.

Oyla 0
açamadığın pk2 dosyasını bu exe sürükle
yeni bir pk2 oluşturcak

eski pk2 sil ( tabi yedeğini al önce
DefragMedia.pk2 olcak misal
sen onu tekrar Media.pk2 yaparsın adını.
Reis aynı sorun bende de var. Dosyayı exe nin üstüne atınca invalid blowfish key hatası veriyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    357.6 KB · Görüntüleme: 54
Oyla 0
Reis aynı sorun bende de var. Dosyayı exe nin üstüne atınca invalid blowfish key hatası veriyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt