Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Tum oyunlarda PK2 Blowfish key bulma
- Konuyu Başlatan Crusade
- Başlangıç tarihi
thxxxxxxxxFilterlar artik DLL ustunden ya da opcode`lari degistirerek botlari engelleyebildigini gordugum icin bu konuyu acmakta bir sakinca gormuyorum. Sifrelenmis macro oyunlarda da pk2lerden birsey cekmek isterseniz asagidaki asamalari yaparak pk2leri acabilir kendinize istediginiz seyleri cekebilirsiniz.
Bilgisayarinizda Stud_PE tarzi DLL injekte edebileceginiz bir program oldugunu varsayiyorum yoksa da internetten indirebilirsiniz
Asama 1 -> Oyunun orjinal gfxfilemanager.dll dosyasinin yedegini aliyorsunuz, ekte bulabileceginiz gfxfilemanager.dll dosyasini oyunun oldugu klasore kopyalayip STUD_PE uygulamasiyla silkroad.exe dosyasini acarak DLL icindeki fonksiyonlari injekte ediyorsunuz.
Asama 2-> silkroad.exe dosyasini aciyorsunuz ve size message box seklinde pk2 key cikiyor. Bunu not alip elle notepad gibi bir yere yazabilirsiniz yada yapay zekaya/python script ile image to text yazip alabilirsiniz.
Asama 3-> Daha sonra ilk basta yedegini aldiginiz orjinal gfxfilemanager.dll i geri klasore kopyaliyorsunuz.
Asama 4-> Yine ekte bulabileceginiz mpack.exe ile (joymax pk2 tooluun benzeri ve string key de yazabileceginiz sekilde.) keyi yazip istediginiz seylere erisebilirsiniz.
Gif olarak ekliyorum umarim isinizi gorur.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Virus total: VirusTotal
![]()
tnkssssFilterlar artik DLL ustunden ya da opcode`lari degistirerek botlari engelleyebildigini gordugum icin bu konuyu acmakta bir sakinca gormuyorum. Sifrelenmis macro oyunlarda da pk2lerden birsey cekmek isterseniz asagidaki asamalari yaparak pk2leri acabilir kendinize istediginiz seyleri cekebilirsiniz.
Bilgisayarinizda Stud_PE tarzi DLL injekte edebileceginiz bir program oldugunu varsayiyorum yoksa da internetten indirebilirsiniz
Asama 1 -> Oyunun orjinal gfxfilemanager.dll dosyasinin yedegini aliyorsunuz, ekte bulabileceginiz gfxfilemanager.dll dosyasini oyunun oldugu klasore kopyalayip STUD_PE uygulamasiyla silkroad.exe dosyasini acarak DLL icindeki fonksiyonlari injekte ediyorsunuz.
Asama 2-> silkroad.exe dosyasini aciyorsunuz ve size message box seklinde pk2 key cikiyor. Bunu not alip elle notepad gibi bir yere yazabilirsiniz yada yapay zekaya/python script ile image to text yazip alabilirsiniz.
Asama 3-> Daha sonra ilk basta yedegini aldiginiz orjinal gfxfilemanager.dll i geri klasore kopyaliyorsunuz.
Asama 4-> Yine ekte bulabileceginiz mpack.exe ile (joymax pk2 tooluun benzeri ve string key de yazabileceginiz sekilde.) keyi yazip istediginiz seylere erisebilirsiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
teşekkürlerFilterlar artik DLL ustunden ya da opcode`lari degistirerek botlari engelleyebildigini gordugum icin bu konuyu acmakta bir sakinca gormuyorum. Sifrelenmis macro oyunlarda da pk2lerden birsey cekmek isterseniz asagidaki asamalari yaparak pk2leri acabilir kendinize istediginiz seyleri cekebilirsiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
thank bbrooTôi nhận thấy rằng các bộ lọc hiện nay có thể chặn bot bằng cách sửa đổi các DLL hoặc mã lệnh, vì vậy tôi thấy không có hại gì khi đề cập đến vấn đề này. Nếu bạn muốn trích xuất vật phẩm từ PK2 trong các trò chơi macro được mã hóa, bạn có thể làm theo các bước bên dưới để mở khóa và trích xuất những gì bạn cần.
Tôi cho rằng bạn đã có một chương trình trên máy tính có thể chèn các DLL như Stud_PE; nếu không, bạn có thể tải xuống một chương trình như vậy từ internet.
Bước 1 -> Bạn sao lưu tệp gfxfilemanager.dll gốc của trò chơi. Sao chép tệp gfxfilemanager.dll (có trong tệp đính kèm) vào thư mục của trò chơi và mở silkroad.exe bằng ứng dụng STUD_PE để chèn các hàm bên trong DLL.
Bước 2 -> Mở tập tin silkroad.exe, bạn sẽ thấy khóa PK2 trong một hộp thoại. Bạn có thể ghi lại khóa này và nhập thủ công vào một tập tin như Notepad, hoặc bạn có thể sử dụng lập trình AI/Python để chuyển đổi hình ảnh thành văn bản và lấy khóa từ đó.
Bước 3 -> Tiếp theo, sao chép tệp gfxfilemanager.dll gốc mà bạn đã sao lưu ban đầu trở lại thư mục.
Bước 4 -> Bạn có thể truy cập những gì mình muốn bằng cách nhập khóa vào mpack.exe (tương tự như công cụ Joymax pk2 và cũng cho phép bạn nhập các khóa chuỗi), bạn cũng có thể tìm thấy công cụ này trong tệp đính kèm.
Tôi đính kèm ảnh dưới dạng GIF, hy vọng nó sẽ hữu ích.
***Văn bản ẩn: Không thể trích dẫn.***
VirusTotal: VirusTotal
[CẢNH BÁO CÓ NỘI DUNG TIẾT LỘ][/CẢNH BÁO