PortalDark · Silkroad 3D Asset Portal

vSRO Paylaşım PortalDark · Silkroad 3D Asset Portal

PortalDark

Sıkıldım

.
.
Aktiflik: 100%
3000 mesaj Lord
Thread owner
Demo = https://www.portaldark.com

ben Laragon kullandım

Php sürümü olarakta bunu

C:\laragon\www\DOSYA

www klasörüne DOSYA ismiyle klasör açıp
pk2 dosyalarının açılmış hallerini atınız .. Resimdeki gibi ilk harfleri Büyük olsun Media , Map vb gibi

tamamlanmadı proje hala %50 de fakat tüm pk2 içeriğini şimdiden çıkartalım dursun orada :D

config.php kendinize göre ayarlamayı unutmayın

Örnek Kendisi otomatik yolu çeker okumaya çalışır hata alırsanız söyleyin düzelttirmeye çalışırım

1782441800731.png

Thread owner
Eline sağlık knk. Tam olarak ne işe yarıyor bu acaba ?
Cliente bağlamadım Cliente bağlayacam şifreli oyunlardan direkt tarayıcıdan görüp modeli vb indirmek için
şifreli çözülemeyen oyunlardan .

şuanlık normal online web üzerinden preview model girince demo anlarsın

Şuanlık tek local client üzerinden görmek vb

ve 3d yazıcı için stl gbl dosyasını almak için ve modelleri görmek için tamamlanmadı hala %50 de

Cliente bağlamadım Cliente bağlayacam şifreli oyunlardan direkt tarayıcıdan görüp modeli vb indirmek için
şifreli çözülemeyen oyunlardan .

şuanlık normal online web üzerinden preview model girince demo anlarsın

Şuanlık tek local client üzerinden görmek vb

ve 3d yazıcı için stl gbl dosyasını almak için ve modelleri görmek için tamamlanmadı hala %50 de
Güzel olmuş knk eline sağlık tekrardan. Eve gidince bakayım inşallah 😊
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Şimdi bir göz gezdirdim. Baya güzel proje olmuş, henüz indirilen dosyalarla ne yapacağımı bilmesem de ileride yararlanabileceğim güzel bir kaynak olmuş. @PortalDark emeğine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar