DbToMedia ile db'nin media satırlarını çıkartıp, SkillDataXXX'leri update yapabilir misiniz?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Premium Editleme
- Konuyu Başlatan VaLe
- Başlangıç tarihi
RefSkill Tablosunda dogru param'ları yapıyorsanız skilldata.xxx enc'dede aynı şekilde yapmanız gerekiyor yani skildata'yı yanlış yapıyorsanız yanlış yerleri degiştiriyorsanız fakat db de refskill tablosunda dogru yerleri degiştirseniz bile etkisi olur fakat oyundaki görüntüsü aynı kalırpc yi restledim kaç kere kaç kere tekrar yaptım yok. Oyunda ki % ler görsel olarak eski ama etkisi var atıyorum str 50 yapıyorum etkiliyor chara girince ama görsel hep eski
Bu sorunlara ek olarak halen daha değişim olmuyor ise basılı olan premium'u silip, tekrar basın.
Arkadaşlar öncelikle bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok çok teşekkür ediyorum sorunu çözdüm ve sonrasında özür dilemek istiyorum 
Bu edit işlerinde yeni olduğum için mediaya import ettiğimi zannediyormuşum ben sadece skildataencxx dosyasını import ediyordum meğer media-server_dep-x-x-x-dosyalarının içinde olacak şekilde import edilecekmiş şans eseri denk geldi öyle import ettim ve oldu. Konu için teşekkürler kesinlikle doğru
Bu edit işlerinde yeni olduğum için mediaya import ettiğimi zannediyormuşum ben sadece skildataencxx dosyasını import ediyordum meğer media-server_dep-x-x-x-dosyalarının içinde olacak şekilde import edilecekmiş şans eseri denk geldi öyle import ettim ve oldu. Konu için teşekkürler kesinlikle doğru
Good jobHerkese Merhaba
Zaman içerisinde Premium değerlerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu anlatım size premium editleme konusunda rehber olacaktır.
Şimdi gelelim İlk Kodumuza
Select*From SRO_VT_SHARD.._refobjItem where id in (select Link from _refobjcommon where codename128 like 'PREMİUM KODUNU GİRİN')
Yukarıdaki kodu okuttuktan sonra karşımıza gelen satırın Desc2_128 isimli sütun içerisinde 'SKILL_MALL_PRE_APRU_4W_01' buna benzer bi kod olacaktır bu kodu kopyalayın
Select*from SRO_VT_SHARD.._RefSkill where Basic_Code like'SKILL_MALL_PRE_APRU_4W_01'
Şimdi karşımıza gelen satırda ID sütun değerini _RefSkill Tablosunda arıyoruz.
Bulduğumuz Sütun da ;
Param 7,8,11,14,17 Sütunları Mag - Phy - Pary Ratio gibi özellikleri ifade eder. Buralara kaç olmasını istiyorsanız yazın. Örneğin : 10
Param 19,21 Stone ve elixir özelliklerini ifade ediyor.
Param 23,26 Str ve İnt değerleridir.
Sıra Media Düzenlemede
Media içerisindeki Skildataencxxx dosyasını Enc açıcıyla açıyoruz. _RefSkill tablosunun paramlarında yaptığımız değişiklerin aynısını buradada yapıyoruz. Skildataencxxx dosyasını tekrardan kilitliyoruz ve mediaya import ediyoruz. Premium açtınığınızda değerlerin istediğiniz değerler olduğunu göreceksiniz.
İyi Forumlar
teşekkürlerHerkese Merhaba
Zaman içerisinde Premium değerlerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu anlatım size premium editleme konusunda rehber olacaktır.
Şimdi gelelim İlk Kodumuza
Select*From SRO_VT_SHARD.._refobjItem where id in (select Link from _refobjcommon where codename128 like 'PREMİUM KODUNU GİRİN')
Yukarıdaki kodu okuttuktan sonra karşımıza gelen satırın Desc2_128 isimli sütun içerisinde 'SKILL_MALL_PRE_APRU_4W_01' buna benzer bi kod olacaktır bu kodu kopyalayın
Select*from SRO_VT_SHARD.._RefSkill where Basic_Code like'SKILL_MALL_PRE_APRU_4W_01'
Şimdi karşımıza gelen satırda ID sütun değerini _RefSkill Tablosunda arıyoruz.
Bulduğumuz Sütun da ;
Param 7,8,11,14,17 Sütunları Mag - Phy - Pary Ratio gibi özellikleri ifade eder. Buralara kaç olmasını istiyorsanız yazın. Örneğin : 10
Param 19,21 Stone ve elixir özelliklerini ifade ediyor.
Param 23,26 Str ve İnt değerleridir.
Sıra Media Düzenlemede
Media içerisindeki Skildataencxxx dosyasını Enc açıcıyla açıyoruz. _RefSkill tablosunun paramlarında yaptığımız değişiklerin aynısını buradada yapıyoruz. Skildataencxxx dosyasını tekrardan kilitliyoruz ve mediaya import ediyoruz. Premium açtınığınızda değerlerin istediğiniz değerler olduğunu göreceksiniz.
İyi Forumlar
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)