vSRO Çözüldü Premium Region Ayarlama

This is Kepo

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba,

Ferry ile Roc mountain'e girişi Premium Skill ID ile bağlamak istiyorum.
Reverse olarak girişi kapattım bölgeye zaten.
Ferrylerden de Preli kullanıcılar harici girişi kapatmak istiyorum.
Forumda bir konuda başka bir arkadaş bunu sormuş "Dungeon Sayaç ve Key Giriş" olan konuya yönlendirmişler ama bu konuda kapanmış.
Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

O bölgeye premium limiti eklemeniz halinde eğer o bölgeye reverse ile gidiliyorsa reverseye de premium kontrolü eklemeniz gerekli. Aksi halde karakterin son bölgesi orası olması halinde premium olmasa da o bölgeye teleport olacaktır. Premium kontrolü sadece teleportlarda aktiflik ve kontrol sağlar reverseye kontrol sağlamaz.

Oyla 0
Maxiguardda Reverse ayarları gibi gibi bir ayar vardı oraya region id eklenirse premium reversesi dahil hiçbir şekilde dönüş sağlanamıyor eğer maxi kullanıyorsa ekstra birşeye gerek kalmaz

Oyla 0
Thread owner
O bölgeye premium limiti eklemeniz halinde eğer o bölgeye reverse ile gidiliyorsa reverseye de premium kontrolü eklemeniz gerekli. Aksi halde karakterin son bölgesi orası olması halinde premium olmasa da o bölgeye teleport olacaktır. Premium kontrolü sadece teleportlarda aktiflik ve kontrol sağlar reverseye kontrol sağlamaz.

Haritada, bölgenin reverse noktalarını kapattım fakat dediginiz gibi last recall veya last died olarak dönmek teknik olarak mümkün.
Ekstra bilgi için tekrar teşekkürler

Oyla 0
Bölgede öldüğünde tel ve died koordinatları kayıtlı şehre yönlendir sorun oluşturmaz ozaman

Oyla 0
Bölgede öldüğünde tel ve died koordinatları kayıtlı şehre yönlendir sorun oluşturmaz ozaman
Maxi sana daha kolay bir yol sunuyor reverse kontrolü gibi. Minik bir prosedür ile reversenin gideceğini region ölünen regionsa timedjobta premium id varsa return 1, yoksa return 0 döndür geç. Buna tüm sistemi bağlarsın tek prosedürle tüm kontrolü eline alırsın.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt