vSRO Çözüldü PREMİUM'a Nova Drop düşme olasılıgını yükseltme ?

realmardinspor

.
Aktiflik: 12%
500 mesaj Muhafız
Thread owner
Arkadaşlar Premium Plus'a nova drop %5 düşme yükseltme gibi bir durum var mı ? yapılablir mi ?

bir serverde gördüm ? nedir acaba asıl aslı *

Arkadaşlar Premium Plus'a nova drop %5 düşme yükseltme gibi bir durum var mı ? yapılablir mi ?

bir serverde gördüm ? nedir acaba asıl aslı *
Arttırmaz sadece online kalma süresinin çok ufak bir etkisi var.

Dün gece şöyle birşey düşündüm ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Nasıl bir işlev gösterir onuda bilmiyorum. Sadece paylaşmak istedim. Belki üzerinde durulursa yapılabilir diye düşündüm.

2 tane drop group oluşturarak yapılabileceğini düşündüm.
Şu şekilde anlatayım. Premium olmayanlar standart dorp group tablosundan çekecek değerleri ve o şekilde işleyecek yani normal DropRatio'dan değer alacaklar.
Fakat premium içine oyunda hiç bir scrollda olmayan bir özellik ekleyip. Sonrasında if veya her hangi bir döngü ile veya log kaydı ile premiumda ki özelliklere sahip olan charlar 2. oluşturuduğumuz dropgroup tablosundaki oranlara göre işlem görecek şekilde ayarlama yapılabilirmi? ,

Biraz devrik anlattım ama aklımdakini anlayacakların çıkacağına eminim. Sadece bir fikir olur veya olmaz demiyorum. Zaten bilgisi olan arkadaşlar olup olmayacağını söyleyebilir :)

Söylemek istediğini anladığımı düşünüyorum fakat genel olarak drop ratioyu bölemezsin tek bir rate vardı bu her şey ile bağlantılıdır. Alchemy rate ile şimdi moblardan düşen ratio tabikide farklıdır ama sonuçta bu mobdan düşüyor bunu sınıflandırmanın olcağını sanmıyorum. Oyunun tüm dengesini bozar mantıken böyle bişey yapsak bile. Ancak ne olur? olduğu gibi; Premium özellikleri alchemy rate ile farklı olduğu için oyunlarda görülen + basma ratesinin yükselmesi gibi mantıksal ve matematiksel işlemler olabilir bunu neden söyledim? Çünkü ikisi farklı işliyor.
Oyunda moblara özel bir rate var ve bunu ayıramıyacağına göre premiumla da ilişki kurdurtamazsın

Söylemek istediğini anladığımı düşünüyorum fakat genel olarak drop ratioyu bölemezsin tek bir rate vardı bu her şey ile bağlantılıdır. Alchemy rate ile şimdi moblardan düşen ratio tabikide farklıdır ama sonuçta bu mobdan düşüyor bunu sınıflandırmanın olcağını sanmıyorum. Oyunun tüm dengesini bozar mantıken böyle bişey yapsak bile. Ancak ne olur? olduğu gibi; Premium özellikleri alchemy rate ile farklı olduğu için oyunlarda görülen + basma ratesinin yükselmesi gibi mantıksal ve matematiksel işlemler olabilir bunu neden söyledim? Çünkü ikisi farklı işliyor.
Oyunda moblara özel bir rate var ve bunu ayıramıyacağına göre premiumla da ilişki kurdurtamazsın
Peki aynı tablo içinde farklı idler oluşturarak sadece premium kullanıcılarının o idlerin değerlerini almasını sağlayamazmıyız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt