Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Premiuma VIP Effect ekleme
- Konuyu Başlatan DragonSoul
- Başlangıç tarihi
thannnlsForumda olmadığını fark ettiğim genellikle premiuma eklenen vip effectini sizlerle paylaşmak istedim.
Eklemek istediğiniz premium veya speed scrollun _RefObjItem'de ekli olan satırından Desc2_128 kısmında bulunan "SKILL_MALL_PRE_APRU..." kısmına göre düzenleyiniz serverdan servera kullanılan premium değişiklik gösterdiği için çalıştıramayabilirsiniz.
[REPLYTHANKS,2,3,4]*** Hidden text: cannot be quoted. ***
[/REPLYTHANKS]
Virustotal
![]()
tşklerForumda olmadığını fark ettiğim genellikle premiuma eklenen vip effectini sizlerle paylaşmak istedim.
Eklemek istediğiniz premium veya speed scrollun _RefObjItem'de ekli olan satırından Desc2_128 kısmında bulunan "SKILL_MALL_PRE_APRU..." kısmına göre düzenleyiniz serverdan servera kullanılan premium değişiklik gösterdiği için çalıştıramayabilirsiniz.
[REPLYTHANKS,2,3,4]*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/REPLYTHANKS]
Virustotal
![]()
Teşekkürlert
thanksForumda olmadığını fark ettiğim genellikle premiuma eklenen vip effectini sizlerle paylaşmak istedim.
[REPLYTHANKS,2,3,4]*** Hidden text: cannot be quoted. ***
[/REPLYTHANKS]
Virustotal
![]()
thanks
nice broI noticed that the VIP effect, which is usually added to premium accounts, was missing from the forum, so I wanted to share it with you all.
To add a premium or speed scroll, edit the line in Desc2_128 of the item already added to _RefObjItem according to the "SKILL_MALL_PRE_APRU..." section. This may not work because the premium used varies from server to server.
[REPLYTHANKS,2,3,4]*** Hidden text: Cannot be quoted. ***
[/REPLYTHANKS]
VirusTotal
![]()
Nice broForumda olmadığını fark ettiğim genellikle premiuma eklenen vip effectini sizlerle paylaşmak istedim.
[REPLYTHANKS,2,3,4]*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/REPLYTHANKS]
Virustotal
![]()
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)