Duyuru Private Server Tanıtım Konuları – Özel Destek ve Ayrıcalıklar (01.01.2026'a kadar geçerli)

Thread owner
Rexall Sro ile etkinliğimiz başlamıştır!

Thread owner

Değerli vSRO.ORG Takipçileri,

Forumumuzda açacağınız "Private Server Tanıtım" konuları kapsamında düzenleyeceğiniz çekilişler veya etkinlikler için, 2 hafta boyunca Ana Sayfa Sabiti (İstatistik Plus) desteği hediye edilecektir.

Normal şartlarda, her "Private Server Tanıtım" konusu için 1 hafta süreyle Ana Sayfa Sabiti (İstatistik Plus) aktif edilmektedir. Ancak çekiliş/etkinliklerinizin vSRO.ORG üzerinden yürütülmesi halinde, ilk maddede belirtilen şart sağlanarak ek olarak +1 hafta daha Ana Sayfa Sabiti (İstatistik Plus) desteği tanımlanacaktır.

Ayrıca, Private Server’ınızda planladığınız çekiliş ve etkinliklerle ilgili bize bilgi vermeniz durumunda, toplamda 2 kez toplu bildirim hakkınız olacaktır.
Toplu bildirim hakkı günlük maksimum 1 adet olarak kullanılabilecektir.

Forumumuzda açılan "Private Server Tanıtım" konularından sonra, konuyu açan hesabın rütbesi Private Server Owner olarak güncellenecektir. Bu rütbe ile beraber, tanıtım konularınızı her 24 saatte 1 kez yükseltme hakkı elde edeceksiniz. Yapılan her yükseltme işlemi sonucunda konunuz yeniden ana sayfada görünür olacaktır.

Ayrıca websitenizde vSRO.ORG Backlink olması gerekmektedir!
vSRO.ORG’u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, açmayı planladığınız Private Server projelerinizde başarılar dileriz.
Harika 🥰

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt