Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Project Nyx | CAP 80 | Advanced Alchemy | Not Over Edited Trash | Made Just Right!

AdamG

.
Katılım
17 Haz 2020
Mesajlar
1
Alınan Beğeni
0
Ödül Puanları
1
Konum
Edirne
gDlegab.png



SgQQeab.png


Selamlar, Silkroad topluluğu. Bugün, merakla beklenen sunucumuzu duyurmak için buradayız;
Project Nyx!

Nyx, her biri eşsiz özelliklere sahip olan altı farklı ekip üyesinin son derece hassas ve odaklanmış çalışmasının sonucudur. Ekibimiz birbirini çok iyi tanıyor ve birkaç yıldır birlikte çalışıyor. Diğer serverlar oyunculara uygun ve yeterli bir ortam sağlayamadığından fethimizi başlatmanın ve Nyx’i dünyaya tanıtmanın zamanının geldiğine karar verdik!

Nyx'in sistemi ve tasarımı son derece kusursuz; her özelliği mükemmel bir şekilde entegre etmek ve mükemmel olarak gördüğümüz bir sistem yapmak için sayısız saat planlama ve araştırma için harcandı. Old school iSRO oranları ve aşırı editlenmiş başarısızlıkların tam ortasında “tatlı nokta” adını verdiğimiz noktaya ulaşan oyun tarzına sahip bir server tasarladık. Bu sistem kolay değil, fakat aynı zamanda çok zor da değil. Düşüncelerimizi konuyu okumaya devam ederken anlayabileceksiniz, umarız ki tüm bu sistemi tamamen dengeli bulursunuz “her şeyin olması gerektiği gibi”.

zzH6dab.png


Nyx, old school ve sıradan oyunculara tatlı bir nostalji hissi uyandırmak ve oyuncuları 80 cap zamanlarının inanılmaz hatıralarına geri götürmek için yaratıldı. Bugünlerde tüm serverlar en yüksekte olmanız için ya tonlarca donate veya tüm zamanınızı botlarda geçirip tryhard oynamanızı istiyor, bu çok iç karartıcı! Bu nedenle, sıradan oyuncuların kısıtlı donate imkanlarıyla keyifli bir şekilde vakit geçirebilmelerini sağladık. Eğlenmek, istikrarlı ve dengeli bir oranda ilerlemek Nyx için inanılmaz önemlidir, ekibimiz bir serverın pay2win değil, play2win olması gerektiğine inanıyor. “Tryhard”ın çok fazla ilerlemesi ve dengeyi bozmasını önlemek için bazı limitlemelerimiz mevcut.

2lqfaab.png




ixNTcab.png


yavKdab.png


Cap: 80

Harika old school hatıraları ile dolu nostaljik bir server aradığınızda aklınıza hangi cap geliyor? Tabii ki de sadece 80 cap!

Ana Şehir: Donwhang

Klasik ve popüler bir şehir. Donwhang asla eskimez ve kesinlikle size şehrin oyuncularla dolu olduğu günleri hatırlatacak!
Irk
CH​
Cap
80​
Degree
8​
Mastery
300​
EXP Oranı
14x​
Party EXP Oranı
18x​
Item Drop Oranı
8x​
Gold Drop Oranı
5x​
Alchemy Rate
Özel​
Maksimum Artı
10​
Advanced Elixir
Kapalı​
Job Oranı
Özel​
Fortress
Hotan​
IP Limit
4​
HWID Limit
2​

Akademi
Aktif​
Battle Arena
Aktif​
CTF
Aktif​
Otomatik Etkinlikler
Aktif​
Survival Arena
Aktif​
FGW
Aktif​
Oto-Ekipman
Aktif​

Başlangıç Eşyaları

Orijinal Silkroad macerası yeni başlayanlar için tehlikeli ve zor, ve bu server amacımıza tamamen karşı. Elbette her şeyin biraz rekabetçi olması bekleniyor fakat uzun ve stresli olması değil! Tüm oyuncular serverda oynarken keyif almalı ve potlar vs. için farm yapma konusunda endişelenmemeli, bu yüzden biz de oyuncuların çantalarına karakterleri oluşturulduğu gibi gelecek olan başlangıç eşyalarını ekledik!

0XXcgab.png


iUrNaab.png


Hangi şehirlerin/bölgelerin aktif hale getireleceği konusundaki seçimlerimizde birkaç maddeyi dikkate aldık: kasılma alanları, mob yayılımı ve en önemlisi nostaljik his.

Tüm bu konular dikkate alındı ve işte karşınızda Nyx’de bulunan bölgelerin listesi:
Bölgeler
Değer
Jangan
Aktif​
Donwhang
Aktif​
Hotan
Aktif​
Job Cave
Aktif​
Forgotten World
Aktif (Flame Mountain)​
Donwhang Cave
Aktif​
Geri kalanı
Kapalı​

Avrupa bölgelelerinin kapatma kararımız oraların büyük kasılma alanları olduğundan dolayı bir sürprize dönüşebilir. Çünkü bu bu şehirler/bölgeler orijinal Silkroad 80 cap’de bulunmuyor ve biz server boyunca nostaljik hazzı sürdürmek istiyoruz. Fakat korkmayın, çünkü tüm oyuncular için yeterli kasılma alanları olacak!

Vvmwaab.png


Oyunculara daha uygun hale gelmesi ve aynı zamanda serverı herkes için adil ve dengeli yapmak için birkaç özelliği düzenledik ve bu sayede buildler arasındaki eşitsizlikleri ve boşlukları ortadan kaldırdık. Eğer herhangi bir ek öneriniz varsa, bu konunun altında veya Discord’da bizimle paylaşın!

İşte Nyx’de yaptığımız önemli değişikliklerin listesi:
- Damage Scrolllar 5%’e düşürüldü (orijinali 10%).
Scrolllar pay2win tutumunu destekleyen lüx itemlardır (silk karşılığında satın alarak). Bu Nyx’de amacımızın tersi. Bu nedenle, bu scrollların serverdaki etkisini ve önemini düşürmek için bu değişikliği uyguladık.

- Vigorlar 7% HP/MP regeneration’a düşürüldü (orijinali 25%).
Vigorların orijinal değerleri oyuncuların çok zor öldürülmesine yol açıyor, özellikle de iyi donanımlıysalar. Bu değişikliklerle, küçük bir grup zayıf oyuncu bile iyi donanımlı eski bir oyuncuyu indirebilir.

- HP/MP Increase Scrolllar 1000’e düşürüldü (orijinali 4100).
Bu scrollların orijinal değeri 80 cap’e uygun değildi. Böyle bir scroll bu capte inanılmaz derecede aşırı güçlü olurdu. Bu nedenle, değerleri düşük cap’e (düşük statlar ve hasar) eşitlemek için düşürdük.

- Magic POP’dan Seal of Sun itemlar kaldırıldı.
Bu bariz bir değişiklik. Magic POP’dan herhangi bir endgame (sun) item elde edemeyeceksiniz. Bu itemları tasarladığımız oyun sistemini takip ederek elde edeceksiniz (daha fazla bilgi için SOX sistemleri bölümüne bakınız).

- Premium değerleri 5%’e düşürüldü (orijinali 10%).
Damage scrolllar ile aynı nedenden dolayı.

- Ressurection Scrolllar kaldırıldı.

- Gold Dragon Flag +5’ yükseltildi (Orijinali +2).

- Kalıcı Buff sistemi eklendi.

Her serverdaki kilit özellik – kalıcı bufflar. Savaşmak için zamanınızı bufflanmaya harcamak zorunda olmamalısınız!

- Lucky ve Steady stonelar mob droplarından kaldırıldı.
Itemların değerini artırmak için yapıldı. Daha fazla bilgi için Advanced Alchemy System bölümüne bakınız.

- Angel's Spirit kaldırıldı (sadece Devil's Spirit).
Nostaljik nedenlerden dolayı.

Lanet Kanatlar/Karakter efektleri/Çirkin parlamalar/Model switcherlar gibi görsel kanserler veya bu kategorideki diğer hiçbir şey yok
(Eğer biraz amatörce davrandıysam affedin fakat bunlar beni delirtiyor, bunlar benim kişisel fikrim)

Birkaç ufak ek değişiklikler.

3cUeeab.png


Her serverın silki daha değerli hale getirmek için getirdiği eklentiler bulunur… tüm para birimleri eşit olarak değerli olmalı ve dürüst olmak gerekirse, klasik silk itemları bunu kesmiyor! Bu yüzden Nyx’deki maceranızı biraz daha pratik hale getirmek için silk karşılığında birkaç item eklemeye karar verdik.

İşte dahil ettiklerimiz:
- Guild Penalty Removers (ucuz)

Yeni guilde girmek için beklemek istemeyen ve kasılmaya devam etmek isteyen sabırsızlar için!

- Job Penalty Removers (ucuz)
Aynı gün içerisinde kervan çekip, kervanları soymayı, onları korumayı sevenler için.

- Skill / Stat Reset Scrolls (pahalı)
STR / INT veya spear / blade veya eğleneceği kombinasyon arasında asla karar veremeyenler için.

- Silk Scrolls (50 / 100 / 500 / 1000)
Silk Scrolllar server için temel eklentilerden birisi, silk ticareti yapmanın en hızlı ve kolay yolu!

- Durability Red Stat Remover
Hepimiz bunu yaptık… item üzerine steady stone basmayı unuttuk…artık korkmayın! Bu scroll sayesinde, kırmızı statınızı kaldırabilirsiniz!

- Premium Remover
Rahatsız edici sarı el…neden direkt bir premium aktif edemeyesin ki? İşte, bu scroll ile bunu yapabilirsin!

- Random Silk Scroll (Mini Lottery)
Kumarbazlar ve risk alanlar bunu itema bayılacak – rastgele miktarda silk sağlayan bir scroll, satın aldığınız fiyattan daha yüksek veya daha az.

Ktmbgab.png


Orijinal Silkroad sisteminin klasik kusuru STR buildlere gösterilen önem eksikliğiydi. Sadece INT karakterlerin unique avlama şansı vardı! Tipik serverlar bu problemin çözümünü uniqueleri STR ve INT olarak ayırarak bulmuş durumda. Fakat, Nyx sıradanlıktan uzakta! Beliren uniquein peşinden HER buildin koşabilmesi gerektiğine inanıyoruz, STR veya INT çeşidi için beklemek zorunda değilsiniz. En çok beliren uniquelere STR ve INT buildlerin eşit hasar vermesi amacıyla uniquelerin HP ve defanslarını dengeledik. Bu da serverdaki değerli uniqueler için aktiviteyi ve rekabeti artırıyor!!

[SPOILER
HusYbab.png

kYe8dab.png

[/SPOILER]

YK25dab.png


Kasılmak her iyi SRO deneyimi için her zaman önemlidir, ister EXP için ister havalı itemlar için olsun. Bu yüzden bazı orijinal bölgeleri doğru mob levelleri ve doğru miktarda mob spawnları ile düzenledik ve yeni bir havalı bölge ekledik.
Bölgeler
Levellar
Taklamakan
61~80​
Donwhang Cave
74~80​
Job Cave
74~80​


FwmHcab.png


Hepimiz eski günleri hatırlıyoruz, değil mi? Oranlarla hayal kırıklığına uğramak ve masteryleri, skilleri gap yaparak skillpoint farmlayıp makslamaya çalışmak… hatıralar, doğru mu? Burada Nyx’de, biz bunun eski Silkroad nostaljisinin DEVASA bir parçası olduğuna inanıyoruz. Fakat, bu bir private server. ISRO’da olduğu gibi zor veya rahatsız edici olması gerekmiyor; bu nedenle, oldukça havalı bir dengelemeyle geliyoruz. Başlangıçta yeterli miktarda skillpointe sahip olacaksınız, fakat son tier skilller HAFİFÇE YÜKSELTİLDİ. Çok zor veya çok uzun değil…sadece sizi itmek için, size gerçekten bir şeyler uğraşıyormuş gibi hissettirmek için. Her şey kolay olamaz!

B2Xigab.png
QHfidab.png


VnSmaab.png


Job: Oyunun en önemli özelliklerinden biri olduğunu söyleyebilir miyiz? Tüm serverların kilit noktası, Nyx de farklı değil! Job, serverın inanılmaz önemli bir parçası, gold kazanmak, puan toplamak ve dahası için aktif olarak yapmak zorundasınız. Sizin yararınıza, işte job oranları:

XmZRaab.png


TRADERLAR:
- Jangan’dan Donwhang: Başlangıç (5m) --> 17m gold.
- Jangan’dan Hotan: Başlangıç (5m) --> 43m gold.
- Hotan’dan Donwhang: Başlangıç (5m) --> 13m gold.

HUNTERLAR:
- Jangan’dan Donwhang: 4m gold / 5*
- Jangan’dan Hotan: 8m gold / 5*
- Hotan’dan Donwhang: 3.7m / 5*

THIEFLER:
- 9m gold / 5*

Bu oranlar serverın ekonomik durumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

I8sWcab.png


Magic POP Silkroad’da hiç takdir edilmeyen bir sistemdir. Birçok insan bunu pay2win system olarak görüyor ve rağbet etmiyor. Ancak, burada Nyx’de, kartları elde etme şeklini elden geçirdik, ayrıca Magic POP’un verdiği ödülleri de. Bu değişiklikler sistemi hem donatorlar hem de non-donatorlar için adil hale getirecek ve sunulan özel itemları elde ederken eşit şansları olacak! Magic POP’dan elde edebilecekleriniz:

Golden Dragon Flag (orta şans).
Rare Avatar (düşük şans).
Steady/Lucky D8 stones (100% şans).
SoS Items (düşük şans)
(İlk hafta kapalı).
SoS/SoM Items (düşük şans)
(İlk iki hafta kapalı).

owAjgab.png


Alchemy… Oyunda en çok kullanılan sistemlerden birisi. Itemlarınızı güçlendirirken, puan toplarken, eğlenirken, veya mümkünse üçü birden, alchemy her zaman metaryalleri için bota salacağınız ve/veya donatorler açısından o itemları aşırı pahalı fiyatlara satın alacağınız oyunun ana sistemlerinden. Nyx’de biz bunu ciddi bir sorun olarak görüyoruz ve serverımızda böyle bir pay2win olayı görmek istemedik. Bu yüzden, donatorlar, inaktif, zeki vs. tüm oyuncular açısından daha adil hale getirmek için alchemy sisteminde bazı inanılmaz derecede önemli değişiklikler yaptık.

Botunuzu ayarlayıp AFK kalmamanız için gerçek bir GÖREV
haline getirmek istedik ve Alchemy’nin gerekli gereçleri için bir “darboğaz” fikrimiz var.

Bunu başarmak için bazı önemli değişiklikler:

- Elixir drop oranı azaltıldı; düşük.
Elde etme yöntemleri:

Tüm moblardan düşük oranlarla
(Çoklu hesaplarla 7/24 gold botlarını ve bunları donatorlara satıp ekonomiyi mahveden, normal oyuncuları dezavantaja sokan oyuncuları önlemek için)

FGW/Holy Water Temple/Uniquelerden orta oranlarla
(Goldbotlarının değil, aktif oyuncuların ödüllendirilerek Nyx’de asla sıkılmayacağı çoklu etkinliklerin olduğunu garanti altına almak için)

- Steady/lucky stone dropları kaldırıldı; gold karşılığında NPCye ve elite FGW yaratıklarına eklendi.
Elde etme yöntemleri:

NPCden gold ile

(Project Nyx’de gold ekonomisinin esas ve stabil kalmasını sağlamak için)

Forgotten Word’den
(Tüm aktivitelerin iyi ödüllendirildiğinden emin olmak için Lucky/Steady stoneları FGW moblarına/uniquelerine drop olarak ekledik)

- Özel bir lucky powder eklendi – “Blessed Powder”. (Aynı fonksiyon: artırılmış oranlar; TAKAS EDİLEMEZ).
Elde etme yöntemleri:

(İkinci haftaya kadar devre dışı bırakıldı)

Tüm uniquelerden çok düşük şans ile.
(Blessed Powder’ın çok fazla dolaşmasını ve alchemy sistemini çok kolay yapmayı önlemek için)

Achievement pointler ile satın alınabilir.
(Çünkü herkes unique avlamayı sevmiyor bu yüzden Blessed Lucky Powder’I başka bir yöntemle daha elde edebilirsiniz)

Hiçbir şeyi elde etmesi çok zor değil, bazıları kolay olduğunu bile tartışabilir. Asıl alchemy oldukça kolay, fakat, elixirları elde etmek zor ve bota salmak yerine gerçek aktiviteler gerektiriyor! Tüm bu değişikliklerin temel amacı alchemy "işlemini" çeşitlendirmek ve sadece bota salmaları yerine insanları onların güçleri hakkında bilinçlendirmek. Genel olarak ekonomi bu değişiklikten gözle görülür biçimde faydalanacak; yüksek artılı itemlar uzun süreler boyunca değerini koruyacak, nadir olacaklar, ve ayrıca normal/ortalama artılar da "işe yaramaz" veya "eski" olmayacak. Sistemimiz ve oranlarımız ile alchemyde kesinlikle çok dikkatli olmalısınız.

9XShcab.png


Forgotten World pek çok Nyx ekip üyesinin favori sistemi ve birçok serverda da değeri bilinmeyen bir sistem. Nyx'de geliştirdik, tekrardan tasarladık, Forgotten World'ü yeniledik. Artırılmış oranlar, özel droplar ve özel ödüller arasında Nyx'de eğer maceranızı tamamlamak ve endgame itemları toplamak istiyorsanız FGW yapmak bir olmazsa olmazınız! Serverda FGW olarak Flame Mountain aktif olacak.

Orijinal Mountain Flame sistemi ile aynı, 4 adet grade mevcut. Her grade zorluğu artırıyor (1 en kolayı, 4 en zoru).

Drop listesi aşağıdaki gibidir:
Item
FGW 1* Oranı
FGW 2* Oranı
FGW 3* Oranı
FGW 4* Oranı
Elixir Weapon
25%​
35%​
55%​
75%​
~ Protector
50%​
65%​
70%​
100%​
~ Shield
75%​
75%​
100%​
100%​
~ Accessory
75%​
75%​
100%​
100%​
Lucky Stone
15%​
25%​
35%​
55%​
Steady ~
30%​
40%​
50%​
75%​
Reverse Scroll
5%​
10%​
15%​
20%​
Global ~
5%​
10%​
15%​
20%​
Gender Switch ~
5%​
10%​
15%​
20%​
Uniqueler
Drop1
Drop2
Drop3
Drop4
Drop5
Drop6
Drop7
Drop8
FGW 1* içerisindeki tüm uniqueler
2x Pro Elixir​
2x Elixir Weapon​
2x ~ Shield​
2x ~ Protector​
2x ~ Accessory​
2x Lucky Stone​
2x Steady ~​
2x Arena Coin​
FGW 2* içerisindeki tüm uniqueler
4x Pro Elixir​
4x Elixir Weapon​
4x ~ Shield​
4x ~ Protector​
4x ~ Accessory​
4x Lucky Stone​
4x Steady ~​
4x Arena Coin​
FGW 3* içerisindeki tüm uniqueler
6x Pro Elixir​
6x Elixir Weapon​
6x ~ Shield​
6x ~ Protector​
6x ~ Accessory​
6x Lucky Stone​
6x Steady ~​
6x Arena Coin​
FGW 4* içerisindeki tüm uniqueler
8x Pro Elixir​
8x Elixir Weapon​
8x ~ Shield​
8x ~ Protector​
8x ~ Accessory​
8x Lucky Stone​
8x Steady ~​
8x Arena Coin​

Final Boss
Drop1
Drop2
Drop3
FGW 1* Final Unique için ekstra droplar​
1x Immortal Stone​
1x Golden Crate​
FGW 2* Final Unique için ekstra droplar​
2x Immortal Stone​
2x Golden Crate​
FGW 3* Final Unique için ekstra droplar​
3x Immortal Stone​
3x Golden Crate​
FGW 4* Final Unique için ekstra droplar​
4x Immortal Stone​
4x Golden Crate​
1x Random SoStar Item​

NJOoaab.png

Seal sistemi, silah ve ekipmanlar nasıl elde edilir... ister sadece GO günü katılıyor olun, ister uzun ömürlü endgame itemlar için savaşıyor olun, sistemin en önemli bölümü, serverdaki tüm maceranızda elde etmek için çalışacağınız şeyler. Ekibimiz mükemmel SOX sistemi tasarlamanın başarının anahtarı olduğuna inanıyor. Nyx'de 3 adet farklı seal var - star, moon ve sun. Bu üç tieri üç farklı zorluk seviyesi olarak düşünebilirsiniz - star/kolay, mon/orta ve sun/zor. Neden bu üç sealı da ekledik? Sebebi basit: nostalji! Hepimiz iSRO'da sun silahı almayı ve başarılarınız hakkında tüm servera övünmeyi hayal ettiğimiz zamanları hatırlıyoruz. Fakat iSRO bir sebep ile başarısız oldu ve Nyx kesinlikle iSRO değil, aslında sunduklarının çok ötesinde. Seallerde herbirini kullanışlı yapacak ve onları yeni başlayanların dezavantajından, donatorların avantajından koruyacak denge düzenlemeleri göreceksiniz. Ayrıca bu itemları elde etmenin yollarında bol miktarda değişiklik fark edeceksiniz.

Yenilikçi ve dengeli olan:
The Nyx SOX Sistemi.

1. Seal of Star (last tier +1.5 eşdeğeri) (Tüm Itemlar)
Star tüm seallerin en temeli ve elde etmesi en kolay olanı. Oyundaki maceranıza başlayacağınız item. Star uzun süreli değerli olmayacak, bu nedenle elde etmesini oldukça kolay yapmaya karar verdik.
STAR ITEMLARI üç farklı yol ile elde edebilirsiniz:

- 72~80 normal moblardan drop yoluyla (6 saatte 1 item olacak şekilde).
- 25% şans ile "Silver Crates"'den (Crates bölümüne göz atın).
- Holy Water Temple'dan (HWT bölümüne göz atın).

2. Seal of Moon (last tier +3 eşdeğeri) (Silahlar ve Set) ve (Takılar)
Moon, Nyx'de ikinci tier SOX ve muhtemelen oyun deneyiminizin büyük bir çoğunluğunda kullanacağınız olan tier. Çünkü moon itemlar oldukça kullanılıyor olacak ve uzun süre boyunca değerli kalacak. Oyuncuların her yönüyle serverın sistemini deneyimlemesi için Seti/silahı ve aksesuarları ayırmaya karar verdik. MOON SETLERİ/SİLAHLARI dört farklı yol ile elde edebilirsiniz:

- Orta oranla Job Temple Uniquelerinden drop yoluyla.
- Forgotten World (boss uniqueleri - FGW bölümüne göz atın).
- "Golden Crates"ten (Crates bölümüne göz atın).
- Zor oranla Magic POP'dan (geçici olarak kapatıldı).

Moon itemların ikinci sınıfı aksesuarlar (ring, earring, necklace). Setler/silahlar ve aksesuarları elde etmenin yöntemlerinde bazı benzerlikleri olsa da kendinizi farklı etkinliklerde ve aktivitelerde buluyor ve farklı para birimleri kullanıyor olacaksınız. Bunun arkasındaki sebep oyuncuları tüm farklı türdeki etkinliklere katılma konusunda cesaretlendirmek ve serverı herkes için daha aktif ve daha eğlenceli bir hale getirmek! Moon aksesuarları elde etmenin üç adet yolu mevcut:

- Direkt olarak "X" NPCsinden Arena Coin ile satın alarak.
- Zor oranla Magic POP'dan (geçici olarak kapatıldı).
- "Flame Cow King"den (Flame Mountain FGW'deki boss unique) (Daha fazla bilgi için FGW bölümüne göz atın).

3. Seal of Sun (last tier +4.5 eşdeğeri) (Silah) ve (Kalkan)

Ah, bunu yaptık. Oyun sonu hedefi: sun itemlar. Sun en son, en güçlü ve Nyx'deki en güçlü SOX itemlardır ve tüm serverın amacı budur! Bunlar elde etmesi en zor ve en uzun olan itemlardır. Nyx'de Sun Silah elde etmenin tek bir yolu vardır: achievement pointler ile satın almak. Achievement pointler Nyx maceranızda sıklıkla kazanacağınız para birimleridir. Çoğu aktivite size bu pointleri sağlar.

ÖNEMLİ: Sun silahların fiyatı (point olarak) 2000 olacak.

ÖNEMLİ: Sun itemlar TAKAS EDİLEMEZ; bu nedenle pointleri kendiniz toplamak zorundasınız!

Birçok oyun içi aktivite ve etkinlikten achievements pointleri kazanabilirsiniz. Basitçe tüm önemli aktiviteler tüm oyuncuların oyun tarzına uyacak şekilde size achievements point sağlayacak. Bununla birlikte, sun silah satın alabilmek için lazım olan pointleri toplarken bu yöntemlerden birkaçını kombine etmeniz gerekecek. Achievement pointleri toplayabileceğiniz yerler:

- Job
Traderlar: 5* kervan başına ( 4 ) puan.
Hunterlar: 5* kervan başına ( 4 ) puan.
Thiefler: 5* kervan başına ( 8 ) puan.

- Job Kill
Her job killi (1) point verir.

- Unique Avlamak
(Hangi uniquein puan verdiğini ve kaç puan verdiğini görmek için Unique bölümünü kontrol ediniz).

- Itemlara Artı Basmak
+7'den +8'e: ( 4 ) point.
+8'den +9'a: ( 6 ) point.
+9'dan +10'a: ( 8 ) point.

- Capture the Flag
Kazanma: (10) point.
Kaybetme: (4) point.

- Battle Arena
Kazanma: (10) point.
Kaybetme: (4) point.

- Haftalık PvP Turnuvası
Kazanma: (30) point.
(Serverdaki aktivitelere ve normal oyuncularla donatorların arasındaki farka göre değişiklik gösterebilir)

- Kale Savaşı
Her kill: (1) point.
Savaşı kazanma: her guild üyesi için (50) point.

- Survival Arena
Birinci: (20) point.
İkinci: (15) point.
Üçüncü: (10) point.
Her kill: (1) Arena coin.

[NOT: Günlük en fazla 175 achievement point elde edebilirsiniz.)

Ayrıca sun kalkan da elde edebilirsiniz. Silahların tersine kalkan moon temelli sisteme bağlıdır. Sun kalkan elde etmek için iki yol:

- Job Temple uniquelerinden (çok düşük oranla).
- "Flame Cow King"den (Flame Mountain FGW'deki boss unique) (Daha fazla bilgi için FGW bölümüne göz atın).

bdmLdab.png


Her serverın önemli parçası olan unique avı... serverın popülasyonu kaç olursa olsun her zaman aktif olacak olan temel bir sistem. Bu nedenle, yeni başlayanlara yardımcı olmak ve oyuncuları biraz cesaretlendirmek için uniquelerin önemini ve değerini birazcık artırdık.

Nyx'de neredeyse tüm uniquelerin silk itemlar ile achievement point karışımı bir dropu mevcut.

Nyx Uniquelerinin Drop Listesi:















Holy Water Temple, private server piyasasındaki en çok rağbet gören sistemlerden bir tanesi. Pek çok server bu sistemi dahil etmiyor çünkü derin acayip bugları fixlemek için yeterli uzmanlıkları yok veya bunun için bir sistem geliştirmeye motivasyonları yok. Fakat burada Nyx'de, biz deneyimsiz ve tembel değiliz. Topluluğumuz için ekstra yol kat ediyoruz, ve HWT uygulamamız bunu daha da kanıtlamaya devam ediyor. HWT'yi tüm parti üyeleri arasında paylaşılabilecek değerli ödüller veren eğlenceli bir zindan sistemi olarak ekledik. Her üç zindan zorluğunun da kullanılmasını sağladık; beginner, intermediate, ve advanced. Bu zindanların her biri, sizin ve partinizin seçtiği zorluk seviyesine bağlı olarak farklı ödüller veren daha sert vurma, daha yüksek savunma ve daha yüksek HPye sahip uniquelere sahiptir.

Holy Water Temple'da beş farklı unique bulunur - Sphinx, Sekhmet, Nephthys, Horus, ve Osiris. Her uniquei öldürmek, öncekinden biraz daha zordur.

Beginner templedaki her unique bunları drop edecek:
1-2 Silver Crate.
50% şans ile Golden Crate.
2x Arena Coin.

Intermediate templedaki her unique bunları drop edecek:
2-3 Silver Crate.
1 Golden Crate.
4x Arena Coin.

Advanced templedaki her unique bunları drop edecek:
3-4 Silver Crate.
2 Golden Crate.
6x Arena Coin.
1 Star Item (rastgele).

E1OVaab.png


Crateler ve boxlar genellikle pay2win ve zorluk olarak değerlendirilir, buna katılıyoruz! Fakat Nyx'de, her türlü oyuncunun her türlü crate'e sahip olabilmesi için sistemi mükemmelce tasarladık!

Elde etmesi kolay ve orta orana sahip olması bunu daha da kolaylaştırıyor.

Nyx'de iki farklı crate bulunuyor:

mFs5dab.png
Kqj5dab.png


- Silver Crate: (25% oran ile Seal of Star itemlar).
Elde etme yolları:
Uniquelerden.
Gold ile NPCden.
Holy Water Templedan.

- Golden Crate: (20% oran ile Seal of Moon itemlar).
Elde etme yolları:
Holy Water Templedan.
uniquelerden.
Forgotten World'den.

wUpldab.png


Arena Coinler Nyx'de oldukça kullanılan ve aynı zamanda önemli bir para birimi. Temel itemlardan oyun sonu itemlara kadar arena coinlerin geniş bir kullanım alanı bulunuyor, ve arıca elde etmenin de birden fazla yolu mevcut.

Arena Coin elde etmenin birden fazla yolu mevcut, aşağıdaki listelenmiştir:

- Capture the Flag (1 coin / kill).
- Job Temple mobları (düşük oranda).
- Holy Water Temple uniqueleri (oranlar temple zorluğuna göre değişkenlik gösterir).
- Normal server uniqueleri/bossları (daha fazla bilgi için Unique Dropları bölümüne göz atın).

Not: Arena coin elde etme oranları serverda günlük olarak ne kadar elde edildiğine göre tekrardan dengelenebilir. Ekonomiyi takip etmek ve herhangi bir para biriminin çok basit veya çok zor olmaması serverın sağlığı için oldukça önemli.

AhmOeab.png


Beta aşamasını büyük açılış gibi ilgi çekici hale getirmek için büyük ödüllerle çeşitli etkinlikler yapmaya karar verdik ve böylece betamızda eğlenirken büyük açılışa yardım ederek silk kazanabilirsiniz.
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.


Facebook 10 bin silk paylaş kazan etkinliği!
Katılmak için:

250$ değerindeki Razer Tron set çekilişimiz:
En büyük çekilişimizi açıklamanın zamanı geldi ve büyük ihtimal şimdiye kadar topluluktaki en büyük çekiliş, bir şanslı kişiye 250$ değerinde Razor Tron set. Kazanan 2 Temmuzda açıklanacak.
Bu çekiliş Facebook ve Discord üzerinden düzenleniyor, yani iki kez katılabilirsiniz! Kazanma şansınızı ikiye katlayacaktır.

nt90gab.png


Discord üzerinden katılmak için:
Facebook üzerinden katılmak için:

 

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
.
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
2,911
Çözümler
16
Alınan Beğeni
2,831
Ödül Puanları
113
Konum
Turkey
Hayırlı Olsun ^^
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.