vSRO Paylaşım [PSD] Afiş Tasarımı

trukafatsum

.
.
Aktiflik: 22%
Lord 500 mesaj
Web sitesi
www.trukafatsum.com
Thread owner
Photoshop CC kullanmaya yeni başladım, dolayısıyla çok iyi birşey beklemeyin. Geliştirip paylaşırsanız sevinirim. :)
PSD (www.vsro.org)
Virüs Total
Deneme.png

Son düzenleme:
Arka planı atıyorum Bi renk yap üstüne parça parça resimler koy saydamlaştır eminim hoş duracaktır, grafik konusunda destek istersen instagram.com/karga.ravo

Başarılar genel olarak araçları kullanmayı öğrenmişsin konsept ve zevk konusunda kendini geliştirmen gerekli.Daha çok yolun var fakat 1 yıl kadar üşenmezsen nasıl bir seviyeye geldiğin seni bile şaşırtabilir.

Photoshop CC kullanmaya yeni başladım, dolayısıyla çok iyi birşey beklemeyin. Geliştirip paylaşırsanız sevinirim. :)
PSD (www.vsro.org)
Virüs Total
Deneme.png
dostum arka plandaki texture(tırtıkları ) paylaşır mısın yada psd duruyorsa atar mısın onu alayım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

gerek kalmadı sıfırdan yaptım :)

Thread owner
Güzel yorumlarınız için teşekkürler, uzun bir aradan sonra tekrar gördüğümde fonların uyumsuz ve çok basit bir tasarım olarak gördüm. Daha doğrusu tasarım bile değil sadece bir çalışma.
Olumlu yorumlarınızla bu işin arkasını bırakmadım kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ayrıca şimdi farkettim linkler kırılmış daha iyilerini tasarlayıp atmayı planlıyorum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar