vSRO Çözüldü RefObjItem Hata Veriyor

AhmetKumbet

.
Aktiflik: 3%
Çırak 100 mesaj
Thread owner
Merhabalar 7 günlük speed eklemek istemiştim @Thor hocamın vSRO Paylaşım - GodBless 1,7,28 Günlük vsro.org buradaki konusuna bakarak ve oyunda olan %100 speed drugu uyarlamıştım ama RefObjItem kısmına eklerken bu şekilde hata alıyorum ekleyemiyorum ne yapmam gerekiyor?Screenshot

Ek : Screenshot
CodeName128 > STORE_AR_GATE_S // Link > 85
CodeName128 > STORE_SURVIVAL_B4 // Link > 85 @iMonarch hocamın survival konusunu eklemiştim ve survival çalışıyor sorunsuz
81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 iki şer tane var bunlar sıkıntı yaratır mı?

Çözüm
Merhabalar 7 günlük speed eklemek istemiştim @Thor hocamın vSRO Paylaşım - GodBless 1,7,28 Günlük vsro.org buradaki konusuna bakarak ve oyunda olan %100 speed drugu uyarlamıştım ama RefObjItem kısmına eklerken bu şekilde hata alıyorum ekleyemiyorum ne yapmam gerekiyor?Screenshot

Ek : Screenshot
CodeName128 > STORE_AR_GATE_S // Link > 85
CodeName128 > STORE_SURVIVAL_B4 // Link > 85 @iMonarch hocamın survival konusunu eklemiştim ve survival çalışıyor sorunsuz
81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 iki şer tane var bunlar sıkıntı yaratır mı?
Ayrıca başka bir görselde atmışsınız "NULL" yapamazsınız yazıyor NULL olan kısımları 0 olarak düzeltmeniz gerekmektedir.
Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Bu sefer tamamen npcde satılan %100 speedin kodlarını aldım ve düzenledim ama bu şekilde hata alıyorum;

_RefObjCommon
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
_RefObjItem
SQL:
_RefSkill
SQL:
textdata_object.txt
SQL:

@AleriyaSama @Thor
Link kısmı yanlış

Oyla 0
Direkt olarak kullanılmış olan speed drug satırı kopyalamıştım ama en son ki param6 dan sonrası NULL olarak kaldığından hata veriyormuş teşekkür ederim 🙏

Peki bu diğer iki şer adet linkler bir sorun yaratır mı?
3 er tanede olabilir çünkü refobjcommon link sütunu
RefObjItem RejObjChar ve RefObjStruct tablolarının ID sütunu ile eşleşiyor

bunların hangi tabloyu işaret ettiğinide TypeID ler ile çözebilirsin o biraz daha karmaşık tabi

Oyla 0
Thread owner
@Hades Teşekkür ederim şimdi speedi sorunsuz olarak ekledim ve çalışıyor hata vermiyor. Yalnız bir sorun şu;
Sağ altta kırmızı yazılar çıkıyor SKILL_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11_7DAY(??? ???)(33819)
ve karakterin altında hızlı koşma effecti görünmüyor başka konulara baktım skillefect yazılmış glow için bende bunu eklemek istedim

SQL:

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt