iSRO-R Çözüldü Region Özel Cape

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sensiz00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sensiz00

.
Aktiflik: 4%
Çırak 100 mesaj
Web sitesi
play-zeyra.com
Thread owner
selamun aleyküm region özel cape taktırabilirmiyiz yani belirlediğim bölgeye girdiğinde ptsiz cape takılı olucak (atış serbest olucak şekilde) ayarlama sansımız var mı dll gerek duymadan

Kullandığın guardin panelinde region ayarlarinda mevcut olmalı bu, kontrol edermisin teşekkürler.

Merhaba, dll olmadan bunu yapmanız mümkün değildir vsro olsaydı kolaylıkla çözüme ulaştırırdık ama isro için destek sağlamak istemiyorum. Ancak istersen mantığını anlatabilirim. Kendin yapmak durumunda kalacaksın.

İyi forumlar
~ Rouran ~

Thread owner
dll girmek istemiyorum ama söyle bi mantık var survival nasıl oto cape takıyorsa onun mantığıla gitmek istiyorum onun üzerinde çalışıyorum

isro ya bir regiona giris yaptiginda hem ptsiz kalip hem cape moda gecmesini istiyorsun yani pk zone gibi isroda baya zor bi konu vanguard ile yapabielcegin birsey

Thread owner
@pollution35 amacım guardsız yapmak yapamazsam en kotu ıhtımal guard tercih etmek olucak
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sorun çözülmüştür
çözüm : Survival kopyasını yapıp region farklı atayınca yapmak istediğim oldu ama farklı sorunlara yol açtı ama yapmak istediğimin mantığını kavradım gibi herkese değerli yorumları için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar