Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)
- Konuyu Başlatan PortalDark
- Başlangıç tarihi
bende rain icin vededigindne iste
eywyok zararsız dosyalar vırus programına tarattım bısı cıkmadı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
tebriklersonunda basardım gırdım :3
sonunda basardım gırdım :3
Sql Server 2008 R2 için databaseleri script çıkarta bilirmisin
scrıpt olsa bıle 2022 den asagıda calısmaz bromeyw
tebrikler
Sql Server 2008 R2 için databaseleri script çıkarta bilirmisin
sql 2008 i silmedem sql 2022 kurabilirmiyim , 2 sql olurmuscrıpt olsa bıle 2022 den asagıda calısmaz brom
olur bence neden olmasinki dene bende ole bisi vardi bı arasql 2008 i silmedem sql 2022 kurabilirmiyim , 2 sql olurmu
Bu dosyaları rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün ayarlarınızı videoya göre yaparsanız dediği gibi direk stabil bir şekilde oyuna girebilirsiniz. Dosya Uploadlarını Megaya ben ekledim ilk baştaki çok karman çorman ve dağınıktı şu an son ayarlarıyla daha stabil billing ve cert ve cfg. içindeki eksik olan hatalar gidireilmiş vaziyette. Hakanında eline sağlık güzel bir konu ve paylaşım gerçekleştirdi Emeği geçen güzel insanlarda var.sql serverinde hata olabilir bro bende cıkıyor
subzeronun dosyalarını kullan hakanın kurulum vıdeosuylada kur acılır kardeşim![]()
mega.nz
bro ben kurdumda bunu chara girmedi databasesini tekrar duzelt hakanin burdaki paylastigi db yi kurdum sorunsuz girdi oyuna bir goz at o databaselereBu dosyaları rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün ayarlarınızı videoya göre yaparsanız dediği gibi direk stabil bir şekilde oyuna girebilirsiniz. Dosya Uploadlarını Megaya ben ekledim ilk baştaki çok karman çorman ve dağınıktı şu an son ayarlarıyla daha stabil billing ve cert ve cfg. içindeki eksik olan hatalar gidireilmiş vaziyette. Hakanında eline sağlık güzel bir konu ve paylaşım gerçekleştirdi Emeği geçen güzel insanlarda var.
Çok fazla kişinin Billing hatası aldığını gördüm ve bu sorunu düzeltmeye yönelik bir adım program yaptım, kullanımı gayet basit config.ini dosyasına ip adresinizi ve portunu girmeniz yeterli herhangi bir veritabanına bağlanmasına gerek yok sistemin.
server.cfg ise aşağıdaki gibi olması yeterli
CGILogin "http://config.ini ip ve port/Property/Silkroad-r/checkuser.aspx"
IsroBilling.rar dosyasını indir - download
IsroBilling.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
Not: Exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Konu başına eklendi. Teşekkürler, @K4R4 ve teşekkürler @|̿ \͇||͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿
thnx for video @mixawy.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)