vSRO Paylaşım [Release] vPacket - Silkroad Online Packet Filter & Proxy (Geliştirilebilinir temiz C# Guard)

Selamlar dostlar, vSRO için yaptığım, üzerinden çalışılıp geliştirilebilir bir packet filter tasarladım. Şu anlık sadece HWID, IP limit ve handlerları kontrol etmek için bir iki chat komutu ekledim. Sorunsuz, tertemiz çalışmaktadır. İyi günlerde kullanın. :)

Öne Çıkan Özellikler:
- Merkezi Yapılandırma: Tüm IP, Port ve Limit ayarlarını sadece Config.cs üzerinden yönetin.
- Packet Analyzer (Anlık İzleme): Tüm paket trafiğini (Opcode, Boyut, Yön) renkli konsol ekranında anlık olarak takip edin.
- Donanım Bazlı HWID Limiti: PC başına karakter sınırını paket seviyesinde kesin olarak uygulayın.
- Gelişmiş IP Limiti: Akıllı sayım sistemi ile Gateway bağlantılarını yoksayarak hatasız IP sınırı koyun.
- Akıllı Oturum Yönetimi: Oyundan çıkan karakterleri anında algılar ve limitleri otomatik temizler.
- Graceful Shutdown: Uygulamayı kapattığınızda portları ve kaynakları anında serbest bırakır (Port Busy hatasına son).
- Yüksek Performans: Asenkron (Async) mimari ile sıfır gecikme (No Lag).
- Silkroad API Uyumu: Standart paket yapıları ve Blowfish şifreleme ile %100 uyumlu.

Teknik Detaylar:
- Dil: C# (.NET Framework 4.8 / netstandard)
- Mimari: Asenkron Soket Programlama (TcpListener/TcpClient)
- Gereksinimler: Visual Studio 2022 veya VS Code (.csproj desteği mevcuttur).

Adsız.png
2.png

Link: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

@Credits Ecsro Fedaisi
tesekkurler

Thread owner
Rica ederim dostlar bende hobi olarak geliştirmeye devam ediyorum kendi yaptıgım versiyonuda yayınlayacagım.Eklememi istediniz özellikerli belirtin sox rare notice ekledim alchemy notice ekleyeceğim. :)

tabi kanka packete baglı gateway agentde packet yolluyor birebir çalısıyor suanda ben denedim kadar buglanma yoktu
client için dll yoksa neye göre veya nasıl donanım bilgisi alınıyor ve gönderiliyor onu anlamadım projeyi indirmedim sadece bu yorum dikkatimi çekti de
sıfırdan böyle bir projeye başlamak çok zaman gerektirir ve şunu söylemek isterim public olmayan pek çok exploit var yani kendi keşfettiğim exploitler bile var püf nokta da şu whitelist paketler içinde bile exploitler var bilgin olsun iyi çalışmalar konuyu takipteyim

Thread owner
client için dll yoksa neye göre veya nasıl donanım bilgisi alınıyor ve gönderiliyor onu anlamadım projeyi indirmedim sadece bu yorum dikkatimi çekti de
sıfırdan böyle bir projeye başlamak çok zaman gerektirir ve şunu söylemek isterim public olmayan pek çok exploit var yani kendi keşfettiğim exploitler bile var püf nokta da şu whitelist paketler içinde bile exploitler var bilgin olsun iyi çalışmalar konuyu takipteyim
hocam silkroad packetlerle yönetilen bi sistem biraz eski ama mantıgını çözünce gayet kolay dll daha mantık server tarafında yük olmuyor en azından ama filter geliştirmek bana daha kolay geliyor dll mantıgından bence daha sağlam çalısır cunku oyunun server tarafı eski gateway agent packet yolluyor CLİENT-FİLTER-SERVER arası packetleri filtrelemeye yarıyor böyle birşey c# bilene cok kolay bazı sistemleri 1 saatte yapıyorum bazı sistemler cok emek gerektirebilir alchemy rare notice için 2 saat harcadım dll le yapılan hersey filterlada yapılabilir
-Oyuncu artı basma tuşuna bastığında 0x7016 (Upgrade Request) paketini gönderir.
-Sunucu 0xB016 (Upgrade Response) paketiyle cevap döner.
-Paketin içindeki "Sonuç" byte'ını kontrol edersin
-0x01 genellikle başarıyı temsil eder.
-Hemen ardından eşyanın yeni "Plus" değerini okunur.
mesela ben bunu kendi geliştirmek isteyen arkadaşlar için paylasım :) exploit acıklarını valla bimıyorum araştırır bakarım :D ben ecsroda cok takıldım vsro ılk defa denıyorum bırseyler aslında bende amatörüm hobi olarak yapıyorum bu işi keyfii :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt