cSRO Yardım Return Sonrası Delay ve 24 DUMP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admin00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin00

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar oyuna girdiğimde ve return çekip oyuncu tekrar göründüğünde 2-3 saniyelik delay oluşuyor ve karakter kıpırdamıyor, premium vs gözükmüyor
HER RETURN ÇEKTIĞIMDE VE OYUNA GIRDIGIMDE
GAMESERVER 24 adet .dmp oluşturuyor files içerisinde. Başka karakter oluşturup denedim hepsi aynı.
Gece bilgisayarı kapattım bişey yoktu, akşam işten geldim
CSRO indirip Data klasörüne atmıştım, eski haline getirdim.
İp adresim değiştiği için, ini'leri, server.cfg, SMC ve IIS ip'leri tekrar düzelttim.Filesler de herhangi bir uyarı yok.
.dmp'lerden de bişey anlamadım yardımcı olabilecek var mı?

Delay sanırım GAMESERVER'ın oluşturduğu 24 adet .dmpden kaynaklanıyor bence bilmiyorum.

Ekli dosyalar

• dmp.rar
    dmp.rar
    359 KB · Görüntüleme: 6
Thread owner
önceki yedeğinde pk ları geri yükle dene
csro map-data-particles'i almıştım onları tekrar orjinalleriyle değiştirdim. sorun hala aynı devam ediyor. zaten dmp'leri oluşturan client değil files. onlarda normal açılıyor herhangi bi error falan vermiyor anlamadım bir türlü.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sr patcher ile disable dmp files yaptım delay gitti ve dmp dosyası oluşmaz oldu fakat şuan gameserver şu hatayı veriyor bilgisi olan var mı acaba ?
msg is not completely used : IP:xxx NoDir:0x0122 (0x0000) (MsgType:3), 14 - 1

Oyla 0
Data.pk2 / Media.pk2: Eğer arkadaşın client tarafında bir değişiklik yaptıysa (özellikle type değerleriyle oynadıysa), server-side paket yapısı bozulmuş olabilir.
YAPAY ZEKA SORGUSU

Oyla 0
Thread owner
media ve dll'ler hariç değiştirmiştim fakat elimde yedek vardı tekrar onları kullanıyorum şuan ama sorun çözülmedi.
internetten araştırma yapıyorum şuanda billing server'da sorun var gibi duruyor sanırım bilmiyorum herşeyi deniyorum

son hata bu
sr patcher ile disable dmp files yaptım delay gitti ve dmp dosyası oluşmaz oldu fakat şuan gameserver şu hatayı veriyor bilgisi olan var mı acaba ?
msg is not completely used : IP:xxx NoDir:0x0122 (0x0000) (MsgType:3), 14 - 1

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt