Fikir 🤖 VSRo Geliştirmelerini Yapay Zeka ile Planlıyorum – Fikirlerinizi Alıyorum

Thread owner
Eline saglik söyle bir ornek verelim dres eklemek istesek yapay zeka otomatik idleri duzenlermi acaba sqlde
Onlar basit olaylar
Sen clienti ver direkt ekler onlar basit şeyler yapılır onlar yaparım şuan sırada 2 merak ettiğim olay var
Biri Blender
2. Jangan cave
3. Eu karakterler pot süresi (20 sny kaldirmak chler gibi kullanmak )
4. De ona bakabilirim

Onlar basit olaylar
Sen clienti ver direkt ekler onlar basit şeyler yapılır onlar yaparım şuan sırada 2 merak ettiğim olay var
Biri Blender
2. Jangan cave
3. Eu karakterler pot süresi (20 sny kaldirmak chler gibi kullanmak )
4. De ona bakabilirim
EUda ona bakma CH'ler gibi basarsa yatıramazlar :D

thanks
You cannot share the patch address?

Merhaba arkadaşlar,

VSRo tabanlı Silkroad server geliştirmelerinde bazı sistemleri yapay zeka destekli analiz ve planlama ile revize ediyorum.

Mevcut sistemleri analiz edip, oyuna zarar vermeden nasıl geliştirilebilir şeklinde senaryolar ürettiriyorum ve uygulanabilir olanları test ediyorum.

Bu konuda sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

📌 Örnek Olarak Yaptığım / Planladığım Değişiklikler

• Inventory Page Artışı
    Normalde maksimum 3 Page olan inventory sistemini analiz ettirip
    dengeyi bozmadan 4 Page’e çıkarmayı planladım.
  • Storage Genişletme
    Depo sistemini 2-3 page yerine artırılabilir hale getirme.

💡 Sizce Yapay Zeka ile Daha Neler Planlanabilir?

• Oyun ekonomisini bozmadan yapılabilecek yenilikler
• Farm süresini optimize edecek çözümler
• Oyuncu sayısını artıracak sistem önerileri

Teknik olarak VSRo’da uygulanabilir fikirlerinizi bekliyorum.

Örnek Page 4 denedim oldu

1772348795491.png
1772348996902.png

Video Test

Sizde Kendi Oyununuza eğer Page 4 eklemek istiyorsanız yapmanız gerekenler

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Not belki gereksiz yerleride patchliyordur bilemeyecem ( sonuçta çalıştı bilgisi olan cevaplarsa düzenlerim

1772352805392.png

eline sağlık

Hocam eline sağlık güzel olmuş. Benim daha önce den araştırma yaptığım bir konu var dı. MİR4 diye bir oyun var bu oyun içerisinde kripto madencilik sistemi var oyun kendi içerisinde mining sistemi yapmışlardı. Bu şekilde oyuna başla oyuncularda geliyor. Benim yapmak istediğim bu sistemi jangan B3-4 getirip yeni oyuncular getirmekti ama Silkroad online alt yapısı olarak Blockchain mining sistemini kaldırmayacağını öğrendim gelişen yeni yapay zeka sistemleri ve benden daha iyi Vsro edit yapa bildiğin için bu öneriyi sana anlatıyorum umarım bu konuyu başara bilirsin şimdiden yeni projelerine ve sana başarılar dilerim.

Thread owner
Hocam eline sağlık güzel olmuş. Benim daha önce den araştırma yaptığım bir konu var dı. MİR4 diye bir oyun var bu oyun içerisinde kripto madencilik sistemi var oyun kendi içerisinde mining sistemi yapmışlardı. Bu şekilde oyuna başla oyuncularda geliyor. Benim yapmak istediğim bu sistemi jangan B3-4 getirip yeni oyuncular getirmekti ama Silkroad online alt yapısı olarak Blockchain mining sistemini kaldırmayacağını öğrendim gelişen yeni yapay zeka sistemleri ve benden daha iyi Vsro edit yapa bildiğin için bu öneriyi sana anlatıyorum umarım bu konuyu başara bilirsin şimdiden yeni projelerine ve sana başarılar dilerim.

yani ölümsüz bir mob yapıp
belli bir dakika attack yapanlara random verdirirsin belki :D
yada belli bir damageye ulaşana vb
uğraşılsa yapılır belki hiç bakmadım :D

yani ölümsüz bir mob yapıp
belli bir dakika attack yapanlara random verdirirsin belki :D
yada belli bir damageye ulaşana vb
uğraşılsa yapılır belki hiç bakmadım :D

Hocam bu oyun güzel miş 😁 adam hem mining sistemini getirmiş oyun içi etkinlik olarak hemde samuray karakteri eklemiş 🤣
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bu oyununa ulaşamadım daha önce oynamışmıydın nasıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt