vSRO Çözüldü Roc Str Drop Sorun Yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siberdark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siberdark

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Resimde Goruldugu uzere

_RefMonster_AssignedItemDrop

Bu tabloda 3877 normal roc bu droplar tam çalışıyor
ama
61200 ID'li ROCSTR dropları düzenli olarak çalışmıyor damage/defans 800 HP/MP scroollar atmıyor

sorun ne olabilir
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sıralamayı değiştirdim bu sefer dusmeyenler düşmeye başladı 4 item

Ekli dosyalar

• rocstr.png
    rocstr.png
    20.7 KB · Görüntüleme: 44
Çözüm
MegaMax - aka source dosyalara sahip oldugu soylenen kisi-; Medusa ve Roc'un gameserverda hardcode olarak yazildigini soylemisti. Yani 3877de hepsinin cikip sizin ozel eklediginizde cikmamasi tahminen buradaki hardcode yazilmis kodla alakali. Sizin ozel eklediginiz ROC burada tanimli olmadigi icin sinirsiz sayida yada belirlenen sayida degil de normal monster limitinde dropa izin veriyor.
Muhtemelen öyle

Bende roc STR için prosedür yaptım öldüğünde tetikleniyor ödülleri cheste yollaniyor
3877 de tam calısıp diğerinde tam calısmıyorsa tahminimce;
rarity 8 olabilir.Bi limiti var fazla drop düşmüyor diye hatırlıyorm ama büyük ihtimal 3 dür.

Oyla 0
Thread owner
3877 de tam calısıp diğerinde tam calısmıyorsa tahminimce;
rarity 8 olabilir.Bi limiti var fazla drop düşmüyor diye hatırlıyorm ama büyük ihtimal 3 dür.
evet ikisininde rarity 3

Yokmu anlayan

Oyla 0
evet ikisininde rarity 3

Yokmu anlayan
1 nedeni : unique ile sizin leveliniz aynı değilse drop atmaz levelinize göre uniqueyi ayarlayin
2 nedeni : 16 adet yazmışsınız drop oranı çok yüksek bazılarını atıp bazılarını atmaz eğer tam drop almak istiyorsanız droplari az eklemeniz gerekiyor

Oyla 0
MegaMax - aka source dosyalara sahip oldugu soylenen kisi-; Medusa ve Roc'un gameserverda hardcode olarak yazildigini soylemisti. Yani 3877de hepsinin cikip sizin ozel eklediginizde cikmamasi tahminen buradaki hardcode yazilmis kodla alakali. Sizin ozel eklediginiz ROC burada tanimli olmadigi icin sinirsiz sayida yada belirlenen sayida degil de normal monster limitinde dropa izin veriyor.

Oyla 0
Thread owner
Muhtemelen öyle

Bende roc STR için prosedür yaptım öldüğünde tetikleniyor ödülleri cheste yollaniyor

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt