Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Roctan Düşen İtemleri Herkes alabiliyor nasıl engellerim?
- Konuyu Başlatan ohshet48
- Başlangıç tarihi
Roc'ı orjinal yerinde spawn ettirmiyorsanız kopyalayıp yeni bir Roc yapmak ve istediğiniz itemleri içine eklemek faydalı olabilir. Ben olsam bu şekilde denerdim.... Yine de orjinal yerinde çıkıyorsa konuyu gören ve işi iyi bilen tarafından güzel bir cevap yazılabilir belki.
Oyla
0
Gerçi bu şekilde olursa da RefTactics'de ki Roc ID'sini kendinize kopyaladığınız yeni Roc ile değiştirebilirsiniz. Sizin Roc spawn olur ve durum ortadan kalkar.. Deneyip kontrol etmekte fayda var. Yedek alıp deneyerek yapılabilecek bir şey.Roc'ı orjinal yerinde spawn ettirmiyorsanız kopyalayıp yeni bir Roc yapmak ve istediğiniz itemleri içine eklemek faydalı olabilir. Ben olsam bu şekilde denerdim.... Yine de orjinal yerinde çıkıyorsa konuyu gören ve işi iyi bilen tarafından güzel bir cevap yazılabilir belki.
Oyla
0
ben sadece aynı roc un slotunu değiştirdim. başka yerde spawn oluyorRoc'ı orjinal yerinde spawn ettirmiyorsanız kopyalayıp yeni bir Roc yapmak ve istediğiniz itemleri içine eklemek faydalı olabilir. Ben olsam bu şekilde denerdim.... Yine de orjinal yerinde çıkıyorsa konuyu gören ve işi iyi bilen tarafından güzel bir cevap yazılabilir belki.
Oyla
0
Orjinal yerindemi spawn oluyor yoksa başka yeremi eklediniz ? Eğer başka bir yere eklemek istiyorsanız rocu kopyalayabilirsin.Merhaba Roctan rüşen ilermlerin her oyuncunun almasını engellemek için ne yapabiliriz. başkası kesiyor diğerleri alıyor ?
Oyla
0
SkillEffect txt 'ye de eklemek gerekiyor mudur ?Yeni bir roc ekle bu olay düzeliyor.
MOB_RM_ROC_NEW olarak mesela
Oyla
0
SkillEffect txt 'ye de eklemek gerekiyor mudur ?
sadece isim icin en başa ekle yeter zaten skiller aynı olacak.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)