kadirkoo

Satış 🚀 [SATILIK] 120 Cap Tamamen Sorunsuz, +1200 Oyuncuda Test Edilmiş Profesyonel DB/Files

kadirkoo

Programmer
.
Aktiflik: 5%
100 mesaj Lord
Thread owner
Herkese merhaba
Uzun süredir üzerinde çalıştığım, tüm optimizasyonları yapılmış ve bizzat kendi projemde +1200 anlık (real) oyuncu ile test edilmiş 120 Cap Database ve Files içeriğimi satışa sunuyorum. Bu kesinlikle piyasadaki "test edilmemiş, hata dolu" paylaşılan DB'lerden değildir. Gerçek oyuncu trafiğinde tüm yük testlerinden başarıyla geçmiş, sıfır crash ve sıfır exploit garantili bir altyapıdır.
Projesini sorunsuz, başı ağrımadan açmak isteyenler için kaçırılmayacak bir sistemdir.
🛠️ Temel Özellikler & Altyapı
Cap: 120 Cap (İsteğe göre uyarlanabilir altyapı)
Anlık Oyuncu Testi: +1200 Aktif Oyuncu (Exploit, DB Query şişmesi veya GS Crash kesinlikle yaşanmamıştır.)
Filtre & Güvenlik: Piyasadaki popüler filter sistemleri ile %100 uyumlu, database log tabloları optimize edilmiş durumdadır.
Bug & Exploit Fix: Bilinen tüm vsro bugları, skill bugları ve database açıkları kapatılmıştır.
100 den fazla dress bulunmaktadır.
Şanslı kutular vb birçok şey vardır.
Server hakkında videolar izlemek isterseniz YouTubeye Valeriasro 120 cap yazarak izleyebilirsiniz hatri sayılır 4-5 videosu vardır , silah parlamalari ve server tanıtım içerikleri bulunmaktadır.
💰 Fiyat ve Teslimat Bilgisi
Fiyat: 15.000 TL
Teslimat: Satın alım sonrası dosyalar eksiksiz teslim edilecektir. Kurulum konusunda [Ücretsiz kurulum yaparım.
📩 İletişim : discord (gmvaleriasro)
Alternatif iletişim için DM'den yazabilirsiniz

g20iovq.png

Uzun süredir üzerinde çalıştığım, tüm optimizasyonları yapılmış ve bizzat kendi projemde +1200 anlık (real) oyuncu ile test edilmiş 120 Cap Database ve Files içeriğimi satışa sunuyorum. Bu kesinlikle piyasadaki "test edilmemiş, hata dolu" paylaşılan DB'lerden değildir. Gerçek oyuncu trafiğinde tüm yük testlerinden başarıyla geçmiş, sıfır crash ve sıfır exploit garantili bir altyapıdır.
Projesini sorunsuz, başı ağrımadan açmak isteyenler için kaçırılmayacak bir sistemdir.
🛠️ Temel Özellikler & Altyapı
Cap: 120 Cap (İsteğe göre uyarlanabilir altyapı)
Anlık Oyuncu Testi: +1200 Aktif Oyuncu (Exploit, DB Query şişmesi veya GS Crash kesinlikle yaşanmamıştır.)
Filtre & Güvenlik: Piyasadaki popüler filter sistemleri ile %100 uyumlu, database log tabloları optimize edilmiş durumdadır.
Bug & Exploit Fix: Bilinen tüm vsro bugları, skill bugları ve database açıkları kapatılmıştır.
100 den fazla dress bulunmaktadır.
Şanslı kutular vb birçok şey vardır.
Server hakkında videolar izlemek isterseniz YouTubeye Valeriasro 120 cap yazarak izleyebilirsiniz hatri sayılır 4-5 videosu vardır , silah parlamalari ve server tanıtım içerikleri bulunmaktadır.
💰 Fiyat ve Teslimat Bilgisi
Fiyat: 15.000 TL
Teslimat: Satın alım sonrası dosyalar eksiksiz teslim edilecektir. Kurulum konusunda [Ücretsiz kurulum yaparım.
📩 İletişim : discord (gmvaleriasro)
Alternatif iletişim için DM'den yazabilirsiniz

g20iovq.png
Hayırlı satışlar hocam :)

piyasaya göre biraz geri kalmış bir db olarak biliyorum 2023 yılına ait olması lazım genede başarılar !

Thread owner
piyasaya göre biraz geri kalmış bir db olarak biliyorum 2023 yılına ait olması lazım genede başarılar !
Teşekkür ederim hocam yorumun için.
Yıl veya dönem fark etmeksizin Silkroad piyasasında değişmeyen tek şey, yüksek oyuncu trafiğini kaldırabilecek stabil bir altyapı ihtiyacıdır.
Bu DB'nin en büyük artısı +1200 real oyuncuda bizzat yük testinden geçmiş ve sorunsuzluğunu rüştünü ispatlamış olmasıdır. Temiz ve esnek bir altyapıya sahip olduğu için, dosyaları alan kişi kendi projesine göre güncel editleri, yeni nesil eventleri veya UI arayüzlerini veya guard destekli arayüzleri vb şeyleri üzerine çok rahat bir şekilde entegre edebilir. Başarı dileğin için tekrar sağol, iyi forumlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar