vSRO Çözüldü Rondo ile item kırınca adv çıkmasını engellemek

dumpperss

.
Aktiflik: 4%
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve çözemedim.

Rondo ile item kırınca blueli ve +lı item olunca biliyorsunuz ki adv verebiliyor veya sox item kırınca verebiliyor. Bunu engellemek istiyorum rondolarla her türlü item kırılmaya devam edecek ama adv çıkmayacak sadece bu rondoyu npcden kaldır veya paylaşılan adv üretimini kapatmak konusundakileri denedim istediğim şey o değil. Tüm itemler kırılmaya normal devam edecek sadece ADV çıkmayacak istediğim şey bu. Konu hakkında fikri olan veya çözümü bilen yardımcı olursa çok sevinirim

DENENEN ÇÖZÜMLER
ADV ÜRETİMİNİ KAPATMAK KONUSU REFOBJİTEM PARAMLARI DEĞİŞTİRİLDİ İSTEDİĞİM SONUÇ DEĞİLDİ.
ADVLERİN SERVİCE 0 YAPINCA GS OVERLAP HATASI VERİYOR.

Bakış açını değiştir söylediklerine katılmıyorum. Evet, bazı basit ayarlar local edit ile yapılabilir ama guard kullanmanın amacı sadece tek bir özelliği açıp kapatmak değil bütüncül bir düzen, kontrol ve sürdürülebilirlik sağlamaktır.

Örneğin ADV kapatma gibi yada daha farklı görünen edit işlemleri, zamanla farklı sistemlerle çakışabiliyor.
Guard burada işi merkezileştirir, hatayı azaltır.

Kısacası şu an basit diye guardı gereksiz görmek yerine sağladığı kolaylığı düşünmek daha mantıklı. Elbette herkesin çalışma tarzı farklıdır ama guard kullanımı sadece koruma değil, profesyonel bir altyapı tercihidir onun için bunu görevini yapana bırak bir sonraki işlemine devam etmeni öneririm.

Oyla 0
Thread owner
Local edite Sv açmıcaksınız değilmi adv kırılması uğraşmak yerine diğer editleri yaparsınız oyun global açarkende bir filtrr guard yardımıyla o kısım kapanır tek seçenek ile
Elbetteki locale oyun açmayacağım localde daha önce denemediğim şeyleri deniyor ve çözmeye çalışıyorum hepsi bu =)

Olayımız herhanbi bir guard değil. Bu işlemler asm edit istiyor. Ve oyunu açmak istediğiniz de guardın sizlere verdiği gs ve shard'ı kullanmak zorundasınız bu sebepten gs asm isteyen işlemlerle uğraşmıyoruz çünkü bunları guard kendi başına zaten tek tık ile hallediyor. Bunu öğrenmeniz size bir şey katmayacak aksine boşuna zaman harcayacaksınız.
Yorumun için teşekkür ederim.

Bakış açını değiştir söylediklerine katılmıyorum. Evet, bazı basit ayarlar local edit ile yapılabilir ama guard kullanmanın amacı sadece tek bir özelliği açıp kapatmak değil bütüncül bir düzen, kontrol ve sürdürülebilirlik sağlamaktır.

Örneğin ADV kapatma gibi yada daha farklı görünen edit işlemleri, zamanla farklı sistemlerle çakışabiliyor.
Guard burada işi merkezileştirir, hatayı azaltır.

Kısacası şu an basit diye guardı gereksiz görmek yerine sağladığı kolaylığı düşünmek daha mantıklı. Elbette herkesin çalışma tarzı farklıdır ama guard kullanımı sadece koruma değil, profesyonel bir altyapı tercihidir onun için bunu görevini yapana bırak bir sonraki işlemine devam etmeni öneririm.
Tamamdır teşekkür ederim söylediğin gibi yapacağım

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt