vSRO Çözüldü Rondo ile item kırınca adv çıkmasını engellemek

dumpperss

.
Aktiflik: 4%
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve çözemedim.

Rondo ile item kırınca blueli ve +lı item olunca biliyorsunuz ki adv verebiliyor veya sox item kırınca verebiliyor. Bunu engellemek istiyorum rondolarla her türlü item kırılmaya devam edecek ama adv çıkmayacak sadece bu rondoyu npcden kaldır veya paylaşılan adv üretimini kapatmak konusundakileri denedim istediğim şey o değil. Tüm itemler kırılmaya normal devam edecek sadece ADV çıkmayacak istediğim şey bu. Konu hakkında fikri olan veya çözümü bilen yardımcı olursa çok sevinirim

DENENEN ÇÖZÜMLER
ADV ÜRETİMİNİ KAPATMAK KONUSU REFOBJİTEM PARAMLARI DEĞİŞTİRİLDİ İSTEDİĞİM SONUÇ DEĞİLDİ.
ADVLERİN SERVİCE 0 YAPINCA GS OVERLAP HATASI VERİYOR.

Arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve çözemedim.

Rondo ile item kırınca blueli ve +lı item olunca biliyorsunuz ki adv verebiliyor veya sox item kırınca verebiliyor. Bunu engellemek istiyorum rondolarla her türlü item kırılmaya devam edecek ama adv çıkmayacak sadece bu rondoyu npcden kaldır veya paylaşılan adv üretimini kapatmak konusundakileri denedim istediğim şey o değil. Tüm itemler kırılmaya normal devam edecek sadece ADV çıkmayacak istediğim şey bu. Konu hakkında fikri olan veya çözümü bilen yardımcı olursa çok sevinirim

DENENEN ÇÖZÜMLER
ADV ÜRETİMİNİ KAPATMAK KONUSU REFOBJİTEM PARAMLARI DEĞİŞTİRİLDİ İSTEDİĞİM SONUÇ DEĞİLDİ.
ADVLERİN SERVİCE 0 YAPINCA GS OVERLAP HATASI VERİYOR.
Bunun çözümü tablolarda, servicelerde değil. Asm ile GS opcode edit gerekli. Bu özellik guardlarda sunuluyor.

Oyla 0
Ben bir ara gsde aramistim biraz ilerlemistim ama bulamamistim en son 2015te universite 3.sinifta assembly kullanarak lambayi bagirttiriyorduk, yok birsey kalmadi diye heralde :ROFLMAO: Hali hazirda maxiguard panelde var bu ayar eger ki maxiguard kullaniyorsan acabilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner
Ben bir ara gsde aramistim biraz ilerlemistim ama bulamamistim en son 2015te universite 3.sinifta assembly kullanarak lambayi bagirttiriyorduk, yok birsey kalmadi diye heralde :ROFLMAO: Hali hazirda maxiguard panelde var bu ayar eger ki maxiguard kullaniyorsan acabilirsiniz.
Bunun çözümü tablolarda, servicelerde değil. Asm ile GS opcode edit gerekli. Bu özellik guardlarda sunuluyor.
İkinizede cevaplarınız için teşekkür ederim. Maxiguard kullanmıyorum maalesef şuan local edit işleri yürütüyorum. Ayrıca bir konuyuda açıklığa kavuşturmak istiyorum hiç bir guard veya firma sahibi ile bir sorunum yok söyleyeceklerim yanlış anlaşılsın istemem ama çok ufak tefek özellikler içinde guard kullanmamıza gerek olmadığını düşünüyorum elbette koruma ve bazı diğer özellikler için guard tercih edilmeli ama örneğin ADV kapatmak gibi basit birşey içinde guard saçma geliyor.

Oyla 0
İkinizede cevaplarınız için teşekkür ederim. Maxiguard kullanmıyorum maalesef şuan local edit işleri yürütüyorum. Ayrıca bir konuyuda açıklığa kavuşturmak istiyorum hiç bir guard veya firma sahibi ile bir sorunum yok söyleyeceklerim yanlış anlaşılsın istemem ama çok ufak tefek özellikler içinde guard kullanmamıza gerek olmadığını düşünüyorum elbette koruma ve bazı diğer özellikler için guard tercih edilmeli ama örneğin ADV kapatmak gibi basit birşey içinde guard saçma geliyor.
Ben bu dunyada yapilan hic bir isin kucumsenmemesi gerektigini dusunuyorum. ADV kapatmak gibi basit birsey demissiniz ama bunun icin cozumu bulamayip konu aciyorsunuz sanki biraz celiski var. Ayrica guard tercih etmek yada kendiniz yazmak zorundasiniz cunku paylasilan server dosyalari test dosyalari oldugu icin exploit dolu. Yani suan gerek duymayabilirsiniz ama sonunda illaki duyacaksiniz.

Assembyl ile calisirken kolayliklar simdiden =)

Oyla 0
Thread owner
Ben bu dunyada yapilan hic bir isin kucumsenmemesi gerektigini dusunuyorum. ADV kapatmak gibi basit birsey demissiniz ama bunun icin cozumu bulamayip konu aciyorsunuz sanki biraz celiski var. Ayrica guard tercih edilmek zorundasiniz yada kendiniz yazmak zorundasiniz cunku paylasilan server dosylari test dosyalari oldugu icin exploit dolu. Yani suan gerek duymayabilirsiniz ama sonunda illaki duyacaksiniz.

Assembyl ile calisirken kolayliklar simdiden =)
Kimsenin emeğini küçümsemiyorum zaten bu yüzden yanlış anlaşılmaması gerektiğini açıklamıştım. Guard tercih etmeyeceğimi söylemedim local editte guard tercih etmek zorunda değilim sanırım yazdıklarımı tam okumadınız =) guardı tercih sebebim ADV için olmayacak demek istemiştim. Assmbly ile çalışmaktan kaçtığım yok eğer bilen arkadaşlar çözümü paylaşırsa ASM ile de çözerim çözdüğüm zamanda burada paylaşırım faydalanabilirsinz =)

Oyla 0
Kimsenin emeğini küçümsemiyorum zaten bu yüzden yanlış anlaşılmaması gerektiğini açıklamıştım. Guard tercih etmeyeceğimi söylemedim local editte guard tercih etmek zorunda değilim sanırım yazdıklarımı tam okumadınız =) guardı tercih sebebim ADV için olmayacak demek istemiştim. Assmbly ile çalışmaktan kaçtığım yok eğer bilen arkadaşlar çözümü paylaşırsa ASM ile de çözerim çözdüğüm zamanda burada paylaşırım faydalanabilirsinz =)
Egerki amaciniz ADVyi tamamen kapatmaksa buradaki isinizi gorecektir. ADV yi magic pop yada uniquelerden drop seklinde yapmak istiyorsaniz yani basilmasi aktif olacaksa konuda sarkolatanin da dedigi gibi gameserverda offseti bulmaniz gerekiyor.
Kolayliklar

Oyla 0
Thread owner
Egerki amaciniz ADVyi tamamen kapatmaksa buradaki isinizi gorecektir. ADV yi magic pop yada uniquelerden drop seklinde yapmak istiyorsaniz yani basilmasi aktif olacaksa konuda sarkolatanin da dedigi gibi gameserverda offseti bulmaniz gerekiyor.
Kolayliklar
evet o konuda paylaşılan çözüme bakmıştım ancak şöyle birşey var bu sadece sox itemlerde değil normal +7 FB itemleri de kırınca ADV veriyordu biliyorsunuz o itemleride kırdıramıyorsunuz eğer OBJİTEM paramlarını değiştirirseniz. Offset için araştırma yapacağım bulursam konuya eklerim

Oyla 0
Local edite Sv açmıcaksınız değilmi adv kırılması uğraşmak yerine diğer editleri yaparsınız oyun global açarkende bir filtrr guard yardımıyla o kısım kapanır tek seçenek ile

Oyla 0
Olayımız herhanbi bir guard değil. Bu işlemler asm edit istiyor. Ve oyunu açmak istediğiniz de guardın sizlere verdiği gs ve shard'ı kullanmak zorundasınız bu sebepten gs asm isteyen işlemlerle uğraşmıyoruz çünkü bunları guard kendi başına zaten tek tık ile hallediyor. Bunu öğrenmeniz size bir şey katmayacak aksine boşuna zaman harcayacaksınız.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt