Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

RSBot v2.9 has been released! [AUTO TRADE FEATURE]

bot cok guzel ama bir sorunu var diger botlar gibi item toplamada sıkıntı diger botlarda toplama ayarlarında kasmaya start verip baslamasa bile yerden alıcagın almayacagın itemleri görüyor ve almıyor bunda ise kasmaya basmassan itemleri yerden alıyor alma dedigin itemleri bile sbot ve mbotta alma dedigin anda botu baslatmasan bile toplamıyor alma dedigin itemleri bunda baslatmadan hepsini topluyor anca kastıgın zaman pet baslıyor toplama dedıgın itemleri almamaya botla girsen bile yerdekılerı topluyor toplamaz ise super olur ınsallah onada bir ayar cekersenız super olur simdiden ellerinize saglık.

2 yıldır takip ediyorum nerdeyse. Şu botun geliştiğini görmek çok güzel.

HOCAM ÇALIŞMALARINIZI TAKİP EDİYORUM TEŞEKKÜRLER LAKİN BU BOTU BEN ÇALIŞTIRAMADIM ATLADIĞIM BİR ŞEYMİ VAR KOLAY GELSİN

ben rigid fileste deniyorum ama kullanamadım client seçiyorum başlat diyince silkroad.exe yi seç diyor onu seçip yeniden başlatıyorum oyuna öyle girince de bot charı görmüyor ayar yapamıyorum anlamadım kaldı öyle

Geri
Üst Alt