Tanıtım RSilkroad : Sezon 2026 | 110 Cap I Ticaret - Job - Emek I Doyasıya Rekabet ve Eğlence I Açılış: 03.04.2026 I Uzun Soluklu I

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rsilkroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takvime eklendi: 04-03-26

Herkes betanin kisa süre olmasinda. Ve saatlik verilen silkin azligindan bahsetmis biraz aksiyon alsaniz iyi olcak dc cok bos ilk defa rsro yu boyle boş goruyorum

nick : Klaus

Senelerdir rsro oynariz her zaman bir rekabet ortami olmustur kendi kemik bir player kadrosu var ama şu piyasa silk fiyatlarinin fiyati dusurulmeli yada betada daha fazla silk kastirilmali diye dusunuyorum yoksa bu sezon böyle biraz fazla sessiz sedasiz gececek gibi duruyor (Ayni gun acilan diger 110 cap 1k silki 50 tl satiyorken buraya player gelmesi çok zor) nick: Kurumi

Thread owner
Senelerdir rsro oynariz her zaman bir rekabet ortami olmustur kendi kemik bir player kadrosu var ama şu piyasa silk fiyatlarinin fiyati dusurulmeli yada betada daha fazla silk kastirilmali diye dusunuyorum yoksa bu sezon böyle biraz fazla sessiz sedasiz gececek gibi duruyor (Ayni gun acilan diger 110 cap 1k silki 50 tl satiyorken buraya player gelmesi çok zor) nick: Kurumi

Yorumunuz için teşekkürler fakat kıyaslamalarda hata var silkin fiyatı , oyun içi marketin değerini göstermez. Neyin nasıl ne şekilde alındığı önemli.
Önceki sezon premium 1200 Silk , 1k Silk : 125 TL yapmıştık.
Bu sezon premium : 599 Silk , 1k Silk : 250 TL
Yani önceki sezonla fiyatlar aynı.

Silk ucuz yapılıp farklı harcama alanları açılabilir ya sıradışı bir şeyler F10a koyulmuştur bir şekilde dengeleme yapılmıştır. Bazı şeylerin fiyatı normal üstüdür.
Mesela Magic pop f10da olabilir , glowlar , swichler , extralar , yada magic popla alınan şeyler olabilir , Devil magic popa konmuş olabilir. Devili tamamlamanız 10 binlerce silk gerektirebilir gibi örnekler çoğaltılır.

Bu şekilde totalde cebinizden daha çok çıkar , ama görünürde silk ucuzdur.

RSilkroadın her zaman oyuncusu olmuştur. Dc tarafında Real çekiliş yapıp bot basmadığın sürece zaten dcnin normali budur zaten :)

Yinede gelen yorumları değerlendiriyorum. önerileri dikkate alıyorum. teşekkürler.

Bu arada saatlik silk miktarını artırdım.Konuya eklendi.

Thread owner
Betada elde edilecek , Saatlik Silk miktarı : 3 olarak artırıldı.

beta-discord.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt