Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Samarkand Köprülerden Geçiş Yapılamıyor
- Konuyu Başlatan eazimetli
- Başlangıç tarihi
Çözüm
evet buldum tek tek kontrol ettim hepsi 1
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Evet tek tek kontrol ettim hepsi 1_RefInstanceWorldRegion'da ilgili regionları bulabildiniz mi ?
Deniyorum local'de hemendata pk navmeshde obje koymuslardır dag tas gibi gorunmez obje data pk navmes deis ve server files içine attıgınıda duzelt duzelir gameserverde okusun onu
_RefRegionBindAssocServer localde 1x files da düzenleyince sorun giderildi sunucu 3x files zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın çok teşekkür ederim.evet buldum tek tek kontrol ettim hepsi 1
Evet tek tek kontrol ettim hepsi 1
Deniyorum local'de hemen
Bölge muhtemelen clon map olarak ayarlı, Refgameworld tablosundan clon adı yazar oradan bakın ilgili worldIDyi görürsünüz eğer yazmıyor ise o regionu bulup _RefInstanceWorldRegion'da aratın hangi worlde kayıtlı olduğu çıkar
Oyla
0
evet buldum tek tek kontrol ettim hepsi 1
Evet tek tek kontrol ettim hepsi 1_RefInstanceWorldRegion'da ilgili regionları bulabildiniz mi ?
Deniyorum local'de hemendata pk navmeshde obje koymuslardır dag tas gibi gorunmez obje data pk navmes deis ve server files içine attıgınıda duzelt duzelir gameserverde okusun onu
_RefRegionBindAssocServer localde 1x files da düzenleyince sorun giderildi sunucu 3x files zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın çok teşekkür ederim.evet buldum tek tek kontrol ettim hepsi 1
Deniyorum local'de hemen
Oyla
0
Çözüm
aga fazla gs varsa aynı mapı saten farklı gs atamazsın aynı olması gerek 1 gs ıcınde ole deseydın ole cevap alırdın herkestenevet buldum tek tek kontrol ettim hepsi 1
Deniyorum local'de hemen
_RefRegionBindAssocServer localde 1x files da düzenleyince sorun giderildi sunucu 3x files zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın çok teşekkür ederim.
Oyla
0
O yüzden kusuruma bakmayın lütfenaga fazla gs varsa aynı mapı saten farklı gs atamazsın aynı olması gerek 1 gs ıcınde ole deseydın ole cevap alırdın herkesten![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)