Tanışma Selamlar. Vsro Ailesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ceatso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ceatso

.
1 Mesaj
Thread owner
Selamlar tekrardan Hesabım 5 aylık olsa da yeni sayılırım. İlk sohbet başlatışım. Vsro DB pk2 editlemeleriyle uğraşmaya başladım. Sizlerle güzel vakit geçireceğime inanıyorum. Fikir alışverişi ve desteklerinizi bekliyorum.

Aramıza hoş geldiniz. 😊
vSRO geliştirme sürecine yeni başlamanız sevindirici. Forumumuzda DB, PK2 ve birçok konuda faydalanabileceğiniz değerli içerikler ve deneyimli üyeler bulunuyor. Takıldığınız noktalarda çekinmeden konu açabilir, sorularınızı paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, forum düzeninin korunması adına Forum Kuralları bölümünü incelemenizi rica ederiz. Kurallara uygun paylaşımlar hem sizin hem de diğer üyeler için daha verimli bir ortam sağlayacaktır.

Keyifli forumlar ve başarılı çalışmalar dileriz. 🤝

Hoş geldin kardeşim 😊
VSRO DB ve PK2 işleriyle uğraşmaya başlaman güzel, zamanla çok şey öğrenirsin.
Burada herkes birbirinden bir şeyler öğreniyor, umarım sen de güzel paylaşımlar yaparsın.

Keyifli sohbetler dilerim 🙏

Thread owner
Çok teşekkürler Dikkatlice inceleyeceğim. Güzel vakit geçirmek dileğiyle

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.

Forum kurallarına göz atmayı unutmayın. Yeni başlayan herkes bu kurallarımızı göz ardı ettiği için bir çok sorun yaşıyor.

vSRO alanında uzun yıllar kat etmiş bir çok arkadaşımız ve aradığınız her şeyi bulabileceğiniz derin bir forumumuz var.

Eğitim videolarım, içeriklerim diğer arkadaşlarımızın içerikleri gibi sizlere çok yardımcı olacaktır.

Eğer ücretli çalışma yapacaksanız lütfen forumdan öneriler alarak başarılı arkadaşlarımızı tercih edin, burada ağzı sütten yanıp yoğurdu üfleyerek yiyen çok üye var.

Şimdiden başarılar dilerim, kolay gelsin; iyi forumlar.

Merhaba aramıza hoşgeldin, Forum sitemiz vsro üzerine derya deniz gerçekten bilgi bir çok üye var ve herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.

Keyifli formlar dilerim 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar