Merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır Silkroad dosyalarıyla dönem dönem ilgileniyorum ve yakın zamanda kendi serverımı açmayı planlıyorum.
Bu süreçte; Discord, Facebook vb. platformlarda, server ile ilgili soruları yanıtlayabilecek, oyuncularla benim aramda yardımcı bir köprü olabilecek arkadaşlar arıyorum.
Herhangi bir maddi beklentim yok, aynı şekilde ticari bir ortaklık da aramıyorum.
Bu işbirliği sayesinde:
Beklentim sadece; iyi niyetli, öğrenmeye açık, oyuncuların sorularına yardımcı olup gerektiğinde onları bana yönlendirecek arkadaşlar.
Para kazanma amacıyla iletişime geçenler lütfen yazmasın.
İlgilenenler bana DM üzerinden ulaşabilir.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 5 yıldır Silkroad dosyalarıyla dönem dönem ilgileniyorum ve yakın zamanda kendi serverımı açmayı planlıyorum.
Bu süreçte; Discord, Facebook vb. platformlarda, server ile ilgili soruları yanıtlayabilecek, oyuncularla benim aramda yardımcı bir köprü olabilecek arkadaşlar arıyorum.
Herhangi bir maddi beklentim yok, aynı şekilde ticari bir ortaklık da aramıyorum.
Bu işbirliği sayesinde:
- Server açma sürecinin tüm aşamalarını yakından öğrenebilirsiniz
- Kendi serverınızı açmak isterseniz, tecrübelerimi ve bildiklerimi sizinle paylaşırım
- Server kurulumu ve geliştirme sürecinde birebir yardımcı olurum
- Bunu bir nevi staj / tecrübe kazanma fırsatı olarak düşünebilirsiniz
Beklentim sadece; iyi niyetli, öğrenmeye açık, oyuncuların sorularına yardımcı olup gerektiğinde onları bana yönlendirecek arkadaşlar.
İlgilenenler bana DM üzerinden ulaşabilir.
Herkese şimdiden teşekkürler.