iSRO-R Çözüldü Shard Bağlanmıyor (WriteDump(Idx: 1) Called, ExceptionCode: 0xE06D7363)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alir13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alir13

.
Aktiflik: 8%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhabalar
Daha önce bu hata gameserver tarafında alınmış ama ben shard'da alıyorum. Hatayı anlamadığım için çözümü de bulamıyorum. Sizce nerede problem olabilir?
Sağ olun.

1779182214151.png

Çözüm: Db'deki hataları giderin yine de olmazsa shardmanageri değiştirin.

en yaygını sql hatası olabiliyor
local overlap job exception yazıyor
ama belki bilgisayarının ip adreside değişmiş olabilir kontrol et eğer düzelmez ise
eski database yedeği varsa onu kullanarak kontrol et
yukardaki hata bağlantı hatası databasede birşeyleri eklerkene yanlış birşey yapmıssındır id çakışması gibi bişey veya bağlanamıyor ip adresine felan kontrol et hepsini

Oyla 0
Thread owner
en yaygını sql hatası olabiliyor
local overlap job exception yazıyor
ama belki bilgisayarının ip adreside değişmiş olabilir kontrol et eğer düzelmez ise
eski database yedeği varsa onu kullanarak kontrol et
yukardaki hata bağlantı hatası databasede birşeyleri eklerkene yanlış birşey yapmıssındır id çakışması gibi bişey veya bağlanamıyor ip adresine felan kontrol et hepsini
sağ olasın, ip hatası değil evet database ile alakalı. hatta databasede silkroad_r_shard ile alakalı. fakat onun içinde tam olarak nerede hata onu bilemiyorum. database bana ait değil bir şey eklemedim, hazır bir databaseyi kullanmaya çalışıyorum, bu yüzden neyin yanlış eklendiğini tam bilemiyorum.

Oyla 0
shard databasesi içinde bir tablodada sanırım ip ataması vede baglantı tablosu mevcuttu onuda düzelttinmi peki birde onun baglantılarını kontrol et bakalım belki düzelir

Oyla 0
USE SILKROAD_R_SHARD
SELECT ID, LEN(Desc2_128) AS LenChar,
DATALENGTH(Desc2_128) AS LenByte,
Desc2_128
FROM _RefObjItemWHERE DATALENGTH(Desc2_128) > 128

------Bunu sana verdim Daha önce hangi Colum da hatan oldugunu göre bilirsin --------

Buda fix

UPDATE _RefObjItem
SET Desc2_128 = RTRIM(Desc2_128)
WHERE DATALENGTH(Desc2_128) >= 129

_RefObjItem bulk parse sırasında invalid data üretiyor.
local overlap job exception!! : COverlapJob_InitializeLocalData..!

Oyla 0
Thread owner
USE SILKROAD_R_SHARD
SELECT ID, LEN(Desc2_128) AS LenChar,
DATALENGTH(Desc2_128) AS LenByte,
Desc2_128
FROM _RefObjItemWHERE DATALENGTH(Desc2_128) > 128

------Bunu sana verdim Daha önce hangi Colum da hatan oldugunu göre bilirsin --------

Buda fix

UPDATE _RefObjItem
SET Desc2_128 = RTRIM(Desc2_128)
WHERE DATALENGTH(Desc2_128) >= 129

_RefObjItem bulk parse sırasında invalid data üretiyor.
local overlap job exception!! : COverlapJob_InitializeLocalData..!
hocam bu bahsettiğin şey bazı modellerde çözümün bir parçası olabilir ama benim durumu çözmedi. Çözümü shard manageri başka bir shardmanager ile değiştirerek buldum.
Konu güncellendi, çözüm bulundu. İyi forumlar.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt