vSRO Çözüldü Shard Manager'de Hata Olmamasına Rağmen Server Açılmıyor [SMC Shard Kırmızı]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HEmreS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HEmreS

.
.
Aktiflik: 1%
50 mesaj
Thread owner
Merhabalar,

Tüm Modüller hatasız açılıyor, SMC Geçip Start vereceğim esnada Shard Kırmızı Gözüküyor Açılmıyor. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?

Adsız.png

Çözüm
Char açıkken shard düştüyse kguardin sitesinde giriş çıkış ayarları var düşme sebebini söylüyordu sanırım server açıldıktan 1 kaç saat sonrami düşüyor bı arkadaş daha vardı ISS yanlış ayarlamış olduğu halde shardi açıktı fakat 1 kaç gün sonra kapatıyordu tekrardan kurulum yaptım sonra sıkıntı yasamadi
Çok teşekkürler yanıtınız için. Bende tekrar kurulum yaptım şuan herhangi bir problem gözükmüyor.
Thread owner
Shardın ekran görüntüsünü atabilir misin
Adsız.png

Shard bu şekilde hocam. Server Files'i başka sunucumda da kullanıyorum sorun olmadığına eminim, fakat bir türlü çözemedim. GS lerde sorusuz açılıyor ama Shard Açılmıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Her yolu denedim, IIS Kontrollerini sağladım. Temiz Files ile denedim, farklı DB ler ile denedim, fakar sonuç aynı, Yardımlarınızı bekliyorum :)

Oyla 0
Char açıkken shard düştüyse kguardin sitesinde giriş çıkış ayarları var düşme sebebini söylüyordu sanırım server açıldıktan 1 kaç saat sonrami düşüyor bı arkadaş daha vardı ISS yanlış ayarlamış olduğu halde shardi açıktı fakat 1 kaç gün sonra kapatıyordu tekrardan kurulum yaptım sonra sıkıntı yasamadi

Oyla 0
Thread owner
Çok teşekkürler yanıtınız için. Bende tekrar kurulum yaptım şuan herhangi bir problem gözükmüyor.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt