vSRO Çözüldü Sıfırlama scrolları bug durumu

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
@Sieger hocamın aşağıda bağlantısını paylaştığım sıfırlama scrollarını kendi oyunuma eklemek istiyorum. Yorumları ve konuları incelerken, benzer başka bir konuda @Yuppi hocam bazı scrollar için (Stat vb.) DC verdirilmesi gerekiyor, aksi halde stat bugu oluşur diye belirtmiş. Stat bugu nedir, ilgili konu için de bu bug durumu geçerli midir, çözüm için ne yapmak gerekir?

Daha önce ekleyen veya test etme imkanı bulan var mı?

Doğrudan konu sahibi @Sieger hocam, vaktiniz varsa bir açıklık getirmeniz mümkün müdür? 🙏🏻

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏻

Sieger hocamın konusu

Yuppi hocamın mesajının bulunduğu konu.

Çözüm
Paylaştığım scrolların hiç birinde bug yoktur. Bahsi geçen stat scroll için safe zone kontrolü vardır. Safe zone içerisinde kullanılmadığı taktirde karaktere iade edilir. Tüm scrollar sıfır bug ile çalışıyor. Hepsi tarafımdan düzenlendi ve paylaşıldı. Konu içeriğinde ki açıklamalarını okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Copy paste ile ekleyip çalıştırabilirsiniz. Daha ileri seviye için mantığı anlayıp guardınıza özel sorunsuzca geliştirebilirsiniz. Şahsen ben bu ve benzeri tüm scrollarımı kendi guardıma göre revize ettim herşeyi kontrol ettiriyorum ve anlık tp ile karakteri olduğu yere tp ettirip işlemi tp anında yaptırıyorum ve sonrasında bir mesajla bilgi verdiriyorum. Kullanılması gerektiği şekilde kullanılmadığında ise...
Scrollar çalışır ama teleport mantığında scrollar safede kullanılsa bile güvenli değil. Bugun nasıl tetiklendiğini hatırlamıyorum ama bug oluyor. En güvenli yol websitene bu sıfırlamaları ekleyip, logger ile karakterin oyunda olup olmadığını kontrol ettirip sıfırlama yapılmasına izin vermendir. Websiteden oyuncu sıfırlama yapmak isteyecek veri loggera gidecek, logger karakterin oyunda olmadığını kontrol edip sıfırlama yapılmasına izin verecek, oyundaysa işlemi geri çevirip izin vermeyecek.

Edit: En güvenli yol yukarıda anlattığım. Bunları yapma imkânım yok dersen 2. güvenli yol Monarch’ın anlattığı.

Ek güvenlik olarak safede kullandır. Sıfırlama komutu işlemeden önce oyuncuyu dcleyeceksin. Oyuncu Dc olacak. (Modüller ile irtibatı kesilecek sıfırlama komutu karakter oyunda yokken onaylanacak) karakter oyundaysa komut geri dönüp işlemi yaptırmayacak. Yeşil ile yazdığım yerde sıralamada hata yaparsan yine bug olur. Oyuncuyu dclemek için guardı kullan.
Paylaşım yaptığım her şey tarafımdan tüm bugları ile test edilmiş onaylanmış sistemlerdir. Stat bugu str int'in dolması ve boşalması anında kullanıldığın da ek stat veriyor. Yaptığım sistemde ise safe de olduğun için hp mp full dolmuş oluyor skill açarken kullansan bile dolduğu anda işlem sağlıyor ve buga sebebiyet vermiyor. Safe de olduğun içinde wipe esnasında bug olmasına sebep oluşturmuyor. Eğer bir bug tespit edilirse tekrar güncellerim ama çok kişi ile çok kez denedim sıfır sorun. Dediğin de olabilir, ki işi bilenler zaten ileri seviye de geniş kontrol ağı ile sorunsuz ilerleyebiliyor. Paylaşımım kopyala yapıştır yapan arkadaşlar için ilaç.

Oyla 0
Paylaşım yaptığım her şey tarafımdan tüm bugları ile test edilmiş onaylanmış sistemlerdir. Stat bugu str int'in dolması ve boşalması anında kullanıldığın da ek stat veriyor. Yaptığım sistemde ise safe de olduğun için hp mp full dolmuş oluyor skill açarken kullansan bile dolduğu anda işlem sağlıyor ve buga sebebiyet vermiyor. Safe de olduğun içinde wipe esnasında bug olmasına sebep oluşturmuyor. Eğer bir bug tespit edilirse tekrar güncellerim ama çok kişi ile çok kez denedim sıfır sorun. Dediğin de olabilir, ki işi bilenler zaten ileri seviye de geniş kontrol ağı ile sorunsuz ilerleyebiliyor. Paylaşımım kopyala yapıştır yapan arkadaşlar için ilaç.
Ben geçmişte tespit ettiğim bugları arkadaşımıza aktarmak maksadıyla konuya dahil oldum. Paylaşılan içeriğe saygısızlık yapmadım yanlış anlaşılmasın. Paylaşılan her içerik geliştiricilerin bir yerden başlamasını kolaylaştırır. Teleport usulü sıfırlamayı geçmişte yaptım ve bug ile karşılaştım, kendi adıma güvenli bulmuyorum. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum, İyi forumlar.

Oyla 0
Ben geçmişte tespit ettiğim bugları arkadaşımıza aktarmak maksadıyla konuya dahil oldum. Paylaşılan içeriğe saygısızlık yapmadım yanlış anlaşılmasın. Paylaşılan her içerik geliştiricilerin bir yerden başlamasını kolaylaştırır. Teleport usulü sıfırlamayı geçmişte yaptım ve bug ile karşılaştım, kendi adıma güvenli bulmuyorum. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum, İyi forumlar.
Estağfurullah, saygısızlık olarak algılamadım. Bir kontrol süzgeçi eklemediğiniz de sadece teleport ile yapıldığında dediğiniz doğru ve bug oluşuyor ama paylaştığım içerikte bildirdiğim gibi, kontrol süzgeçi olduğu için herhangi bir bug oluşturmuyor.

Guard kullanan arkadaşlar için en iyi başlangıç seviyesi olacak bir prosedür bloğudur. Kendini geliştirmek isteyen prosedürü daha da ileriye getirebilir.

Oyla 0
@Sieger hocamın aşağıda bağlantısını paylaştığım sıfırlama scrollarını kendi oyunuma eklemek istiyorum. Yorumları ve konuları incelerken, benzer başka bir konuda @Yuppi hocam bazı scrollar için (Stat vb.) DC verdirilmesi gerekiyor, aksi halde stat bugu oluşur diye belirtmiş. Stat bugu nedir, ilgili konu için de bu bug durumu geçerli midir, çözüm için ne yapmak gerekir?

Daha önce ekleyen veya test etme imkanı bulan var mı?

Doğrudan konu sahibi @Sieger hocam, vaktiniz varsa bir açıklık getirmeniz mümkün müdür? 🙏🏻

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏻

Sieger hocamın konusu

Yuppi hocamın mesajının bulunduğu konu.

Konuya son 1 mesaj daha bırakıyorum. Söylediğim gibi stat scroll bugludur. (Diğerlerine bakmadım) Çözüldü olarak işaretlediğiniz size verilen tavsiyenin hatalı olduğuna emindim ama yinede Sieger'in kodları ve prosedürleri ile scrolu ekleyip kısa zamanlı bir test yaptım. Sonuç olarak scrollun buglu olduğunu tekrar teyit ettim. Sunucunuza eklenmesini önermiyorum, tecrübeli biri sunucunuzu yok eder. Çözüm mesajındaki “scroll bugsuzdur” ifadesinin kaldırılmasını ve bunun yerine @iMonarch veya benim yorumumun çözüm olarak işaretlenmesini önemle iletiyorum.

İyi Forumlar.

1. BUG
Karakterin 32767 stat pointe kadar yükseltilmesine olanak tanır.

Sıfırlama scrolları bug durumu-1.png

2. BUG
Sınırsız gold elde edilmesine olanak tanır.

Sıfırlama scrolları bug durumu-2.png

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt