vSRO Çözüldü Silk harcama logu nerden tutuluyor ?

realmardinspor

.
Aktiflik: 12%
500 mesaj Muhafız
Thread owner
Merhabalar , Total Silk harcama ile ilgili bi rank prosedürü düşünüyorum da.

Tek ihtiyacım olan şey Silk Harcamayı nasıl takip edecegim , total silk değil harcamasının log bilgisi gerekiyor nerde tutuluyor acaba bilgisi olan varmı ?

Thread owner
_OnItemMallPurchase_EDIT:
Bu trigger prosedürü, bir karakter Item Mall üzerinden ürün satın almaya çalıştığında tetiklenir. Satın alma işlemini kontrol edebilir, izin verebilir veya engelleyebilirsiniz. Ayrıca bu noktada işlemleri loglayabilirsiniz.

_OnItemMallPurchaseV2_EDIT:
Geliştirilmiş Item Mall triggerıdır. Önceki versiyona ek olarak, satın alınmak istenen itemin detaylı bilgilerini içerir. Bu sayede belirli itemlerin alımını anlık olarak kontrol edebilir veya engelleyebilirsiniz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

İstersen prosedürü de verebilirim, sadece database’e okutman yeterli olur ....

Şunu vermem düşüncesinden çıkın artık...!
Verirsen iyi olur daha çok yardımcı olmuş olursun :D vermem den kastım art niyet değil kanka maksat kendim yapmam zaten yapamazsam neden gel kontrol et bak demiyim :D Yanlış anlama sakın ben uzun süredir burdayım bu gurupda çok yardım eden oldu bana özelden anydesk yolladıgımda çok olmuştur yani bu tarz şeylere karşı biri değilim. Sadece kendim yapmak istiyorum mantıgını anlamak. başka bir düşüncem yok inan bana <3

Maxiguard kullanıyorum demen yeterli değil hocam. ‘Söylersen çözerim’ demek yerine biraz araştırma yapman lazım. Bu konuyu açmadan önce komutlara bakıp sistemi incelemen daha doğru olurdu. Database yapısını bile tam bilmiyorsun; SRO_VT_SHARD’ın ne işe yaradığını bilsen zaten böyle bir şey yazmazdın. Açık konuşayım, ‘Maxiguard kullanıyorum, söylersen çözerim’ demek pek mantıklı bir yaklaşım değil.
Açıklama yapmama müsade etmeden böyle bir yaklaşımda bulunman da hoş degil.

Maxiguard kullanıyorum demen yeterli değil hocam. ‘Söylersen çözerim’ demek yerine biraz araştırma yapman lazım. Bu konuyu açmadan önce komutlara bakıp sistemi incelemen daha doğru olurdu. Database yapısını bile tam bilmiyorsun; SRO_VT_SHARD’ın ne işe yaradığını bilsen zaten böyle bir şey yazmazdın. Açık konuşayım, ‘Maxiguard kullanıyorum, söylersen çözerim’ demek pek mantıklı bir yaklaşım değil.
Kardeşim eğer yanlış anladıysan kusura bakma hakkını helal et. yanlış anlaşılmak istemem burda... @Vynn 🙏

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

bu tabloyu incele verileri burdaan çekebilirsin kim ne kadar harcama yapmış
KONU ÇÖZÜLMÜŞTÜR : Arkadaşımızın dediği @Zyndrix gibi bu tablo SRO_VT_ACCOUNT > SK_PackageItemSaleLog Üzerinden verileri Trigger ile çekip , kendime log tablosu oluşturdum. ayriyetten procedürleri bağladım log tablosuna ordan da DynamicRankv2 ye bağladım. Teşekkürler yardımcı olmaya çalışan herkese.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt