Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Silk Scroll basınca silk gelmiyor
- Konuyu Başlatan degvins
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Konuda skill olarak eklenmiş direkt returnlu olarak ekledim arkadaşa@configdayi07 Munih müsait bir vakitte prosedürü buraya paylaşır mısın? Güncelleyelim diğer konuda
Kode:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Çözümü nasıl yaptığınıza dair bilgi geçmeniz gerekmektedir.Merhaba Arkadaşlar.
Oyuna Silk Scroll ekledim fakat herşey çalışıyor scroll üstüne basınca silk gelmiyor.
BU KONUDAKI DOSYALARI KULLANDIM
Oyla
0
Arkadas any desk ıle baglanıp log prosodürlerini değiştirdi o lınktekı prosödürler çalışmıyor. Çalışmayan Kodları forma yüklemişler kontrol edilmiyor galibaÇözüldü gözüküyor konu nasıl çözüme kavuştunuz
Oyla
0
Probleminizi kim çözdü hocam?Arkadas any desk ıle baglanıp log prosodürlerini değiştirdi o lınktekı prosödürler çalışmıyor. Çalışmayan Kodları forma yüklemişler kontrol edilmiyor galiba
Oyla
0
@configdayi07 Munih müsait bir vakitte prosedürü buraya paylaşır mısın? Güncelleyelim diğer konuda
Oyla
0
bi sanıye ben size atayım ordaki prosödürleri kullandı galiba : BU KONUDAKI PROSODUR@configdayi07 Munih müsait bir vakitte prosedürü buraya paylaşır mısın? Güncelleyelim diğer konuda
Oyla
0
Arkadaşın dediği bağlantı yolları kapalıymış onuda işte burdakı prosödüre uyarladı ikisini birleştirip bi şekilde çalıştırdıTeşekkürler hocam incelemesini yaparım müsait vakitte![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)