vSRO Çözüldü Silk scroll ve 20 mob spawn

Erkan HANÇER

[GM]Casper

.
Aktiflik: 7%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Selamunaleykum Vsro ailesi;
1. Sorum = 20 MOB SPAWN KONUSU
@Spare ustamın paylaştığı 20 mob spawn query okutuyorum kodu kabul ediyor, ama mob spawn olmuyor, 1lv tai sui denedim, çok fazla notice geçmemesi için unq rarity idi galiba bu kodu 8 yaptım, 20 karakter oluşturdum hepsini belirlediğim noktalara götürüp oyundan çıkış yaptım shard ve gs resetledim ama spawn olmadı, daha sonra movoi ile denedim yine olmadı, konunun altında karakter ismi yazmamız gereken yere karakter ıd yazılması için düzenleme yapan bi arkadaş var onun querysinide denedim yine spawn olmadı sorun nereden kaynaklı, yardımcı olur musunuz?
2. Sorum = SILK SCROLL KONUSU
@AleriyaSama ustamın

"%100 Herşey Dahil Silk Scroll 1-5-25-50-100-200-500-1000 Görseller Dahil"

Başlıklı konusundan indirdiğim içeriği patchledim herşey tamam ama silk scrolle sağ tıkladığımda return atıyor yalnız silk gelmiyor, bu sorunla alakalı forumda paylaşım yapan var yalnız sorunun çözümünü .txt paylaşarak çözümlemişler, neler yapıldığı ile alakalı cevap yok, bu konuda da yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler, saygılar.

Çözüm
20 mob spawn sorununu da @Dorth ustam AnyDesk ile bağlanıp çözüme kavuşturdu, çözümü;
1.png

20 mob spawn querysini sorunsuz olarak çalıştırdım fakat 1 tane unq spawn oluyordu sorun ise Refhive tablosunda 1 satır(kırmızı alan) işlem eklemesinden kaynaklıymış benim eklediğim mob tai sui 1lv di ve 20 adet spawn olmadı, içi sarı alanda bulunan kodları sırasıyla devam ettirdim sonu "001" ile bitenin leveli 1 "022" ile bitenin leveli 22, commondan en sağda bulunan Link kodundan Char tablosuna girip oradan diğer levelde ki tai suilerin hp lerini 1lv tai sui ile eşitledim, daha sonra commondan spawn olduğunu notice geçmesin diye commondan Rarity 8 yaptım, detaylı anlatmaya çalışıyorum ki, varsa sorunla karşılaşan arkadaşlarımız...
Oyla 0
world ıd Tab_RefHive
tablosunda mobun hangi dünyada doğacağını belirtir eğer farklı bir dünya oluşturduysanız ve oraya yaratık spawn ediyorssan Tab_RefHive den gamworld ıd ye o dünyayı yazman gerekiyor ,onun haricinde karakterleri götüdüğün yerde Return atman gerekir iconsola görev sıfırlayarak yapabilirsin konsola /resetq yazarak return olur sonra oyundan çık

Oyla 0
Thread owner
1. için video vSRO Paylaşım - vSro Mob Spawn Ekleme ! (Video Anlatım) yapmış buradan bakıp yapabilirsin

2.si için prosedüründe sorun vardır gelmiyorsa SRO_VT_LOG -ADDLOGITEME KENDİNE GÖRE DÜZENLEYEREK YAPABİLİRSİN.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Usta aşağıda var olan prosedürü addlogiteme sağ tık modifiy yapıp en alta yapıştırıyorum yanlış mı?
IF (@Operation = '41')
BEGIN
EXEC [SRO_VT_LOG].[dbo].[_SILKSCROLL] @CharID , @Operation ,@ItemRefID
END

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

world ıd Tab_RefHive
tablosunda mobun hangi dünyada doğacağını belirtir eğer farklı bir dünya oluşturduysanız ve oraya yaratık spawn ediyorssan Tab_RefHive den gamworld ıd ye o dünyayı yazman gerekiyor ,onun haricinde karakterleri götüdüğün yerde Return atman gerekir iconsola görev sıfırlayarak yapabilirsin konsola /resetq yazarak return olur sonra oyundan çık
Üstadım farklı bi harita oluşturmadım, jangana spawn yapmak istedim, söylediklerin yine de geçerli mi?

Oyla 0
Usta aşağıda var olan prosedürü addlogiteme sağ tık modifiy yapıp en alta yapıştırıyorum yanlış mı?
IF (@Operation = '41')
BEGIN
END

Üstadım farklı bi harita oluşturmadım, jangana spawn yapmak istedim, söylediklerin yine de geçerli mi?
yok ben world ıd yi açıkladım geçerli değil dünya oluşturmadıysan :) karakterlere bulundukları yerde /resetq çektinmi ?

Oyla 0
IF (@Operation = '41')
BEGIN
END

sana attığım yeri tam kopyalamamışsın ondan

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt