Selamunaleykum Vsro ailesi;
1. Sorum = 20 MOB SPAWN KONUSU
@Spare ustamın paylaştığı 20 mob spawn query okutuyorum kodu kabul ediyor, ama mob spawn olmuyor, 1lv tai sui denedim, çok fazla notice geçmemesi için unq rarity idi galiba bu kodu 8 yaptım, 20 karakter oluşturdum hepsini belirlediğim noktalara götürüp oyundan çıkış yaptım shard ve gs resetledim ama spawn olmadı, daha sonra movoi ile denedim yine olmadı, konunun altında karakter ismi yazmamız gereken yere karakter ıd yazılması için düzenleme yapan bi arkadaş var onun querysinide denedim yine spawn olmadı sorun nereden kaynaklı, yardımcı olur musunuz?
2. Sorum = SILK SCROLL KONUSU
@AleriyaSama ustamın
Teşekkürler, saygılar.
1. Sorum = 20 MOB SPAWN KONUSU
@Spare ustamın paylaştığı 20 mob spawn query okutuyorum kodu kabul ediyor, ama mob spawn olmuyor, 1lv tai sui denedim, çok fazla notice geçmemesi için unq rarity idi galiba bu kodu 8 yaptım, 20 karakter oluşturdum hepsini belirlediğim noktalara götürüp oyundan çıkış yaptım shard ve gs resetledim ama spawn olmadı, daha sonra movoi ile denedim yine olmadı, konunun altında karakter ismi yazmamız gereken yere karakter ıd yazılması için düzenleme yapan bi arkadaş var onun querysinide denedim yine spawn olmadı sorun nereden kaynaklı, yardımcı olur musunuz?
2. Sorum = SILK SCROLL KONUSU
@AleriyaSama ustamın
"%100 Herşey Dahil Silk Scroll 1-5-25-50-100-200-500-1000 Görseller Dahil"
Başlıklı konusundan indirdiğim içeriği patchledim herşey tamam ama silk scrolle sağ tıkladığımda return atıyor yalnız silk gelmiyor, bu sorunla alakalı forumda paylaşım yapan var yalnız sorunun çözümünü .txt paylaşarak çözümlemişler, neler yapıldığı ile alakalı cevap yok, bu konuda da yardımcı olur musunuz?Teşekkürler, saygılar.