Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

vSRO Görsel Anlatım Silkroad Avatar Dress Rengini Değiştirme

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Katılım
6 Şub 2019
Mesajlar
2,846
Çözümler
43
Alınan Beğeni
8,891
Ödül Puanları
113
Konum
Steam
İlk defa yapacaklara karmaşık gelebilir ama tamamen basit bir uygulamadır. Anlattığım adımları tek tek uygulayarak sorunsuz şekilde avatar rengini değiştirebilirsiniz.

Gerekli Programlar:





Eğitim konumuzda Angel wing dress'in resmini değiştireceğiz.

Pk2 çıkartıcı programını açın ve üstteki file sekmesinden open butonuna tıklayın ve data.pk2 dosyasını seçerek açın.

FarSeab.png


Data\Prim\Mtrl\Item\etc yolunu izleyerek değiştireceğiniz avatarı seçin biz avatar_m_angel_wing.ddj dosyasını seçiyoruz. dosya formatının ddj olmasına dikkat edin. Seçtiğiniz dosyayı seçtikten sonra çıkart butonuna tıklayın. PK2 Çıkartıcı programının olduğu yere Data adında klasör oluşacaktır klasör içerisinde çıkardığınız dosya bulunmakta.

18DTeab.png


DDJ to DDS programını açın. Convert to DDS butonunun yanındaki 3 noktalı butona tıklayın ve ddj dosyasını seçin arından convert to dds butonuna basarak ddj dosyasını dds ye çevirin.

3YWq72.png


Çevirdiğiniz dds dosyasını paint.net programı ile açın. Farklı kaydet diyerek png formatında kaydedin. Kaydettiğiniz png dosyasını PSD programında açarak düzenleyin.

qPQW7D.jpg


Düzenlediğiniz resmi png formatında kaydedin. DDS dosyasını paint.net ile açarak içini silin ve düzenlediğiniz dosyayı ekleyin kaydedin. Kaydederken DDS formatında kaydetmesi gerekiyor dikkat edin.

DDJ to DDS programını tekrar açın Convert to DDJ butonunun yanındaki 3 noktaya tıklayarak dds dosyasını seçin ve convert to DDJ butonuna tıklayın.

PK2 Editör programını açın pk2 çıkartıcı programında yaptığımız gibi data.pk2 yi seçin. Program içerisinden dosya seçin butonuna tıklayarak data klasörünü seçin ev tamama tıklayın. Ardından yükle butonuna tıklyarak ddj dosyamızı tekrar data ya yükleyelim.

yCSKaab.png


Artık oyuna giriş yapabilirsiniz. Oyuna girdiğinizde avatar renginiz böyle olacaktır.

XL8EWk.jpg


Aynı yöntem ile silah ve mobların rengini de değiştirebilirsiniz.

ML8aYg.jpg


qPQJqR.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.