Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Silkroad Gm olmadan item parlaması görme glow switcher
- Konuyu Başlatan haso159
- Başlangıç tarihi
Peki bu videodaki gibi nasıl yapabilirimMaxiguard kullanıyorsan f10 kısmında gösterebilirsin guard kullanmıyorsan show room yabilirsin glowlar için
Oyla
0
show room ne oluyor?Maxiguard kullanıyorsan f10 kısmında gösterebilirsin guard kullanmıyorsan show room yabilirsin glowlar için
Oyla
0
show room ne oluyor?
vSRO Paylaşım Konu 'Vsro ShowRoom (Npc İtem Tanıtımı) Yapımı'
Paylaşım Adı: | ShowRoom için npc hazırlama |
Paylaşım İçeriği: | cpd,bsr |
Download: | |
| Düzenleme Yapcağınız Program | vSUPLOAD - Sorunsuz ve Hızlı Dosya Upload Sitesi - Release.rar |
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Electus yapıyor bu işi son zamanlarda birkaç serverde gördüm ve...
- PortalDark
- npcshow roomshow vsroshow
- Cevaplar: 3
- Forum: VSRO Paylaşımları
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Onu ilk defa görüyorum ama kguard var bilgisi var ise @iMonarchPeki bu videodaki gibi nasıl yapabilirim
Oyla
0
Yani gerek varmı bilemiyorumvideodaki olayın ne kguard ne de başka bir guard ile bir alakası yok. Özelleştirilmiş devkit sürümü kullanarak itemId girişi ile equip görüyor sadece. Yani sadece sen görebiliyorsun. Yapması zor değil.
Oyla
0
sanırım bunu bilen yok neyse Tekrardan teşekkür ederim konuyu Çözümlü olarak işaretliyorum Çünkü benim istediğim videodaki aynısı bu Sizin attığınız daha farklı bir şeyvSRO Paylaşım Konu 'Vsro ShowRoom (Npc İtem Tanıtımı) Yapımı'
Paylaşım Adı: ShowRoom için npc hazırlama Paylaşım İçeriği: cpd,bsr Download:Düzenleme Yapcağınız Program vSUPLOAD - Sorunsuz ve Hızlı Dosya Upload Sitesi - Release.rar
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Electus yapıyor bu işi son zamanlarda birkaç serverde gördüm ve...
- PortalDark
- npcshow roomshow vsroshow
- Cevaplar: 3
- Forum: VSRO Paylaşımları
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Onu ilk defa görüyorum ama kguard var bilgisi var ise @iMonarch
Oyla
0
Bu sistemi devkit adlı kütüphane ile yapabilirsiniz.sanırım bunu bilen yok neyse Tekrardan teşekkür ederim konuyu Çözümlü olarak işaretliyorum Çünkü benim istediğim videodaki aynısı bu Sizin attığınız daha farklı bir şey
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)