Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Silkroad Gm olmadan item parlaması görme glow switcher
- Konuyu Başlatan haso159
- Başlangıç tarihi
Devkit bağımsız bir geliştirici tarafından oluşturulan ve bu tarz sistemler yazılmasına izin verilen C++ cmake ile oluşturulmuş bir kütüphane.Eğer C++ bilginiz var ise bunu Devkit e ekleyebilir ve oyununuzda aktif hale getirebilirsiniz.ne olduğunu bilmiyorum
Oyla
0
bu yazılımsal işlerinden Anlamadığım için forma sordum belki hazırda vardır diyerektenDevkit bağımsız bir geliştirici tarafından oluşturulan ve bu tarz sistemler yazılmasına izin verilen C++ cmake ile oluşturulmuş bir kütüphane.Eğer C++ bilginiz var ise bunu Devkit e ekleyebilir ve oyununuzda aktif hale getirebilirsiniz.
Oyla
0
Üzgünüm hazır bir sistem değil kendiniz yazmanız yada eklemeniz gerekiyor.bu yazılımsal işlerinden Anlamadığım için forma sordum belki hazırda vardır diyerekten
Oyla
0
konuyu aydınlattığınız için teşekkür ederim tekrardan videodaki yapılan burada mı acaba onda vardır diye düşünüyorum amaÜzgünüm hazır bir sistem değil kendiniz yazmanız yada eklemeniz gerekiyor.![]()
Oyla
0
video sahibini tanımıyorum bu genelde custom bir sistem olduğu için ücretsiz veya açık paylaşımlar yapmazlar diye düşünüyorum.konuyu aydınlattığınız için teşekkür ederim tekrardan videodaki yapılan burada mı acaba onda vardır diye düşünüyorum ama
Oyla
0
lazım olduğu için istiyorumneden bu kadar çok istiyorsun?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
yaparsanız Bu işi siz yaparsanızNasıl tanımıyon 2 gün sonra gideceğim 2 gün geçmeden unutulduk![]()
Oyla
0
isime dikkat etmişti bartu kusura bakma lütfenNasıl tanımıyon 2 gün sonra gideceğim 2 gün geçmeden unutulduk![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)